Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
... de 1 jó kis szalmakalap se rossz nyáron kapálódzáshoz :) :) a lányunk hozott 1x apcinak az olaszoktól 1-et , na nem volt agyonhasználva az se :)))))))))))))
... én is direkt nem veszek magamnak sok rongyot @@@@@ úgyis csak a néhány csíkosomba érzem jól magam :) :)
... ha jön a gond ? akkor jön csőstül ! és 3-ig + se áll :( :(
... hajdanán szegény Anyóskámnak tele lett a púpja a meszeléssel ! Bundykának ki volt adva !!! szobafestő leszel !!! ha 1 gyerekenek halvány lila gőze sincsen a továbbiakról ? még + is értem h terelgetik valamerre ! de a férjem autószerelő szeretett volna lenni :( :( de anci nem negedte !!! pedig volt érzéke mindig a szereléshez , de a Mama hajlíthatatlan volt ! aszonta : ő nem fog olajos göncöt mosni !!! hát festékeset se kellett ! mikor utolsó évesek voltak a szakmunkásba ? jelentkezett tiszthelyettesire , 17.5 évesen :( :( azóta is úúúúútál festeni :( :(
... má megint :) volt 1 kolléganőm :) akkorákat tudtunk a gyerekkori hülyeségeken vihogni ! mesélte h mikor 8.-ba ballagott ? összetekert zoknit tett a cicitartóba h legyen ott neki valami gömbölyű !
... kényelmetlen lehet , ha túl nagy ! Anyumék hárman voltak lányok , h honnan örököltek akkorákat ?! nyáron pláne szörnyű lehetett :( (
akkor azért nem tudtam belépni,mondom,mi a jófene ez.
kapálós ruhám van.alig szoknya,hátul két pánt tartja.szegény nagyanyám forogna a sírjában,ha ilyenben látja.ahogy ő kapált,valami otthonkában talán,alatta kombiné,a fején kendő,a sipka nekem sem ártana,mert párszor kaptam napszúrást.
4-5 hónap és újra felveheted a "kapálós bikinidet"..
Gondolj erre, jobb kedved lesz....))
Ne szomorkodj, majd jönnek jobb napok is...))
a tegnapi nap nem az enyém volt,ideges is lettem.eljött az unokaöcsém,hogy kijavítsa a falat,kiabált,hogy nem jó anyagot vettem,erre bepipultam,mondom remélem rám omlik az egész.csapkodott,leverte a limonádés kancsót,mondja,ki az a hülye,aki vizet tart az ablakban.a mosógép kihúzta a függöny két szálát,de azt sikerült visszaigazítani.a kabátom cipzárja végképp elromlott.aztán lehiggadtam,mondom keress nekem tavaszra egy festőt.az nehéz dió,a lányom a festő után festett,mert annak sem volt türelme a rendes munkához.
az anyám cuccait is konténerben vitték.a két fiú már elvitte az apja lakásából,amit akart,de így is rengeteg minden maradt.reggel mosogattam el az utolját,a húgomnak is maradt vagy 10 szatyorral.a nagyanyámat sajnáltam,mikor mondta,ha meghalok kidobjátok a gönceimet.szegénynek nem sok volt.én nem vagyok ilyen érzelgős.bár a jobb cuccaimat elviszi a lányom a szegényeknek,a többi megy a kukába.
nem hiszem,cici az nemigen volt.legföljebb melltartóval.de normális férfi nem azt nézi,nálunk az örökletes volt,a lányomnak is az van.az enyémre sem panaszkodott senki.lehet valaki nagy dudákkal is ostoba.a mű sem jobb.
nekem is,bár a lányom gyömbéreset hozott,azt isszuk,ha hazajön.
... köszi a linket ! nagyon guszták :) ha 1x a boltba az orrom elé kerül kipróbálom :)
... oké ! nem akarok , csak eszembe jutott h láttam , a hibiszkuszteát szoktam :) az a kedvenc :)
... nemrégen itt láttam hirdetésben : sült teát ?!!!!!!! el nem tudtam képzelni h a + mifityi lehet ?! @@@@@ na mostmár van némi fogalmam róla ! @@@@@@@@@@@@@ mikor leültem ide a gép elé , odatettem 1 adag teát Bundynak a reggelijéhez , elfogyott a filteres szenna hát szórtam bele annyit az ömlesztettből , gondoltam 5 perc és lekapcs ! aztán félóra múlva eszembe jutott @@@@@@@ addigra már sült :( :( gyorsan felöntöttem hideg vízzel , majd megkóstolom h milyen ?! ha 1 borzalom ? akkor főzök neki másikat ! :) :) mire nem jó a net ?! egészen új fogalmakat tanul a zember lánya :) :)
:) :) :) képzelem @@@@@@@@@
Feljebb is tekertem, mert nagyon jó szomszéd.
Jézusom !!! elég zajosan akarta közölni !!! h tekerd feljebb ! @@@@@@@@
Az én ablakomba pedig az egyik szomszédom bedobott 1 téglát, azt hiszem hangosabban akarta hallani a zenét.
... kolléganőm hajdanán azt mondta h : ha ő estleg meghal 1x ? majd hozatnak a fiáék 1 konténert :)
... mikor a kedvenc szomszédnénim elment örökre , hozattak 1-et és ahogy belezuttyantották a cuccait ? hallottam a csörömpölést , akkor még nyitva voltak az ablakok :( hát nem volt jó érzés :( :(
... én nem csipesszel szoktam , ráhúzok 1 zacsit a kezemre és aminek szép sült a feneke ? azokat zacskóba szedem :)
Valami baja lett a honak!
Mert elkezdett esni, az meg hagyjan, mert November van!
De elfelejtette abbahagyni!
:-DDD
láttam a fotódat, nagyon is dögös voltál akkoriban, fiatal,vékony, 75/B cicis, szóval sokan pisilgettek akkor is utánad....))
nekem bejöttél volna....
remélem azért nem gumibottal az oldaladon főzöl ???
dehogyis,csak a rendőr egyik lánya,a csodaszép mellett.igaz hívtak a rendőrségre dolgozni,de mint irodai dolgozót.csak hát messze volt,rossz közlekedéssel.
na,hogy vissza tudtam jönni,hát nem lemaradtam a kedvenc bűnügyi filmjeimről.látszik,hogy "rendőrlány"voltam.
Elhiszem, tudom, borzalmas.
jaj istenem,ezt nem szeretem.a húgom találta meg az öcsémet,én világgá szaladtam volna.
További ajánlott fórumok: