Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Kedves mindenki! Nagyon jó pihenést / :-) / a hétvégére!
Eltettem 10 kg paradicsom ivólét, 6 kg paprikából és ua. paradicsomból lecsót.Közben a fiam is befutott 3 levágott tyúkkal, hogy "Anyu, légyszi..."," és rántottcsirkét is légyszi...".Ülni jó dolog, de már úgy is elalszom azonnal :-)Mindenesetre örülök, hogy kaptam 220-ért paradicsomot és édes, sűrű, finom parilém lett.A Te*coban most még olcsóbb(99), de már nem teszek el többet.
Sziasztok!
Én kapok majd melegétkezési utit, azt le tudom kajálni az étkezdében (a maradékot meg levásárolom, ahol elfogadják...). Nem szeretnék minden nap ott kajálni, inkább hordom a kaját, de úgyse tudok minden nap vinni vmit.
Ma vettem toroskápit, mert nagyon megkívántam, úgy telerámolta az ételhordómat a szakács, hogy haza is hoztam belőle, pedig megettem bent egy nagy tányérral. Itthon a férjem a másik tányérral:)) 520 Ft volt.
sziasztok!
Kapcsolódva a témához, nálunk majd a munkahelyen (van konyha, és jól főznek és a mennyiség is normális), 10 ebéd van étkezési jegy helyett, ezen felül 480 ft egy ebéd
Sziasztok!
Itt az esőmentes napnak már lőttek, szakad az eső.
Nekem is porzsákmentes porszívóm van, E..lux, tavaly vettük. Meg vagyok vele elégedve, a szívás erőssége fokozatmentesen állítható. A tartályt ürítéskor mindig átmosom, jobban szeretem, mint az ezt megelőző porzsákosokat.
Nekem se megy mindennap a főzés, van, mikor annyira fáradt és kedvetlen vagyok, hogy semminek sem tudok nekiállni. Akkor hideget esznek, és estére összeütök valamit. Nálunk se kajál senki a munkahelyen meg az iskolában, készítek szendvicset meg teát, aztán esznek, ha hazajönnek és van mit :)
A kislányom (21) sokat segít, ha nincs órája és megkérem, főz helyettem valamit.
Szép reggelt mindenkinek!
Jaj, olyan büszke vagyok, megdícsérték tegnap a fiamat az ofőin, ő a legjobb matekból. Na de az írása az pocsék, ezt már én teszem hozzá. Félek, hogy a magyar miatt nem fogják felvenni a gimibe.
Szép estét mindenkinek!
Elkezdtem dolgozni, hétfő óta rohanás az életem:)
Azóta viszont minden délutánra jutott szaladgálnivaló, igy nem nagyon tudtam főzőcskézni a héten:((( meg kell szokjam, hogyan osszam be az időm. Meg előkésziteni hétvégén a gyors kajákat, hogy hétközben annyival is előrébb legyek. Újra kell tanuljam a dolgozó nők életét:)
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)