Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Ez isteni lehet.
Kipróbálom zabpehellyel, a darált hús helyett.
Sokkal kevesebb lett volna a pénzed, vagy nem látszott biztosnak hosszútávon a munkahely?
Mert 74 km. az sok, időben és pénzben is!
Hát engem megviselt rendesen ez a hőség!!
Én is majd most megyek még csak nyaralni. Remélem megkönyörül az idő, mert ilyen hőségben semmi sem jó már!
"Olvastam, hogy a lehűlés viszont nem úgy jön, hogy nagy csinnadrattával, mint szokott, hanem fokozatosan lehűl a levegő pár nap alatt majd, de jó lesz...ííííííí2
íno, erre kíváncsi vagyok, mert nagy meleg után általában l jön a lehűlés.
"Éjszaka? Megéheztek a Fiúk?"
Csak a "nagy fiú"! De aztán nagyon sajnálta, mert nálunk mindenki imádja a mákosgubát!
Azért hajnalban szereztem még 10 kiflit a maradékhoz!
Én is szeretem a kenyérlángost, de én sajtot nem rakok rá!
Szentem nem rá való... Félre ne érts, finom, csak én inkább több hagymát teszek rá, mert úgy a autentikus. :)
Nem is beszélve róla, hogy imádom a sült hagymát!!!
Egyénként apróra vágott (pl. kacsa) tepertő is finom rá!
Rendben! Nekem mind bejön!!! :)
Vihetem a családot is?
Milyen az a sajtos fasirt?
Jól hangzik nagyon! :)
Múlt vasárnap rántottam egy fej karfiolt, egy brokkolit és fél kiló csirkemájat. Most egy darabig rántott kizárva.
Töltött paprikát gondoltam holnapra, húslevest, sült csirkecombot és zöldséges rizst barack kompóttal ötleteltem Marlenkától vasárnapra.
Én még nem is ettem aszalt paradicsomot!!!!!! :((
Mire használjátok?
és milyen olajban ázik?
és az olajat felhasználjátok?
Reggel előadtam egy nagyon zöldséges bulgur köretet (tessék kipróbálni, mióta egyszer főztem, azóta a rizs helyett mindég ez van nálunk!) és két fél csirkemellet vékony csíkokra vágva kirántottam. (akkorácskák voltak, mint egy halrudacska. Majonézes paradicsom volt mellé.
4 személy jól lakott vele! :)
Miután már vagy egy hete rántott karfiolt ennék, és láttam a boltban szép cukkinit (180 FT/Kg.) így azt vettem... :)) Majd még szerzek gombát is rántani. Szerintem nem fogja bánni a család, hogy már megint "rántott", mert már régen volt!
Hagymás vagy petrezselymes krumplit csináljak hozzá??????
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)