Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Mi az a közgyógyászat?
ezt még soha nem hallottam.
Itt sem látni gyerekkel koldulókat manapság. Szegényeket szerintem begyógyszerezték, hogy aludjanak.
Nem tudom hány éve jártam a Gellértbe rendszeresen, csak átsétáltam, ott ült a nő, kéregetett. Amikor 2-3 óra múlva jöttem vissza, éppen úgy feküdt az ölében, vagy mellette a 2 év körüli gyerek.
a megfelelő partnerrel????
de hát Te vagyollll a szerelmem, picurkám..-)))
Nincs ezzel gond kérem, a megfelelő partnerrel kiválóan működhet.
Zsák a foltját megtalálja mindig, vagy legtöbbször. :)
ezt magamról olvastam, most szólj hozzá, milyen rémes alak vagyok..
A Vízöntő csöppet sem kedveli az elvárásokat, a tradíciókat, a megszokásokat.
Ő mindenben az újdonságra, az eredetiségre vágyik.
A párkapcsolatában is határtalan, független és elvárásoktól mentes.
Az érzelmekkel hadilábon áll, a libidója viszont csöppet sem mondható átlagosnak.
Az alkalmi szex nála nem számít megcsalásnak.
Sok esetben a kapcsolatai barátságból alakulnak szerelemmé.
De nála a barátság extrákkal is tökéletesen működik, hiszen nincs elköteleződés, és nincs számonkérés sem…aaaahhhhh...
Bocsi...
Itt aztán vége a tudománynak.
Én sosem voltam harcos alkat.
Hier ist die Welt mir Brettern vernagelt.
Te mint kis ember (158 cm) nem sokat tehetsz ellene...
csak ha sámlira állsz...
A politikának kellene ez ügyben lépni.
Az én nagyszüleim kincsként gondoltak rá, a gyerekeik jövőjéért dolgoztak, ahogy dolgoztam én is.
Az, hogy nem mindenkinek egyformán a húsosfazékból mindig úgy volt, így van és valószínű úgy is lesz, de attól vigyázhatnánk az edényre, hogy legyen miben főzni majd később is.
Kiszaladtam a bankba, jól felbactam az agyam. Az automata körül téblábolt egy cigány asszony. Elkezdet kántálni, adjak neki pénzt, mert neki 6 gyereke van otthon, ilyenkor a szemkontaktust sem veszem fel, erre rikácsol, hagy ne tőle féljek, ő csak egy cigány nő, a hajléktalanoktól féljek!
Komolyan, ilyenkor eldurran az agyam, ki a bánat mondta neki, hogy 6 gyereket szüljön erre a nyomorúságos világra?
Ennél már csak az a "jobb", amikor fiatal srác kér tőlem nőtől, és idősebbtől alamizsnát. Na mindegy, kipanaszkodtam ma magam, mondjuk ettől semmi sem fog változni.
Csak az előzőt olvastam.
Nekem még valahogy most is az, egy ékszerdoboz, tele kincsekkel. Jó adottságokkal, amiért nagyon kár lesz, hogy a disznók elé vetik.
Tudom Hansi!
Tudjuk többen szerintem, hogy az emberiség a kevesebbek maximális kapzsiságáért, feláldozzuk a gyerekeink, unokáink jövőjét.
Utálom önmagam is, hogy nem teszek, mert azt gondolom nem tudok tenni a mocsok ellen.
Nem néztem híreket napokig, ne idegesítsen, erre tegnap szemberöhögött a világ, megrökönyödve hallottam, hogy Soroksárra, vagy Záhonyba tervezik a veszélyes anyagok lerakatát, jó biznisz Kínával.....egyeseknek.
Miért ölik meg Magyarországot? A csepp ékszerdobozt? Csak nézek ki a fejemből, hogy én megyek kevesekkel szembe a forgalommal szembe? Jó lesz ez így?
Ez rémes, gondolom a légzőszervi betegek mennyit szenvedhetnek, meg az állatok rémülettel lehetnek tele.
Én félnék biztos.
Remélem gyorsan vége lesz ennek a könyörtelen tűznek!
Nem tudom meddig fog tartani, majd meglátjuk.
Máskor is volt már, de nem ilyen nagy füst, h szinte fél Amerikát befolyásolja.
Ez eléggé félelmetes.
Olvastam a kanadia tüzekről. Vajon hogyan és mikorra tudják megfékezni? Ez csak költői kérdés volt.
Itt is olvastam róla:
Ilyen füst van.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)