Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
ertem én a viccet...
de nem szeretem..-)
Ki volt a gimis szerelmem? Ki akarta cipelni a táskámat?
Meddig könyörögtem, nagy fiú vagy már, legalább a szára legyen hosszabb annak a nadrágnak, ha már a melledig húzod fel. Mindig azt mondtad, a királyok, nemesek kiváltsága, hogy a gyermekeik rövidgatyóban járnak. Menthetetlen voltál.
Jaaaa...ez én lennék?
na ne...
Enissa!
Ma egy hete emlékeztettél bennünket a Géniuszra. Sajnos, már csak akkor olvastam, mikor vége volt. Ismétlést meg nem látok sehol, illetve itt a neten most nincs videón úgy, ahogy az előző évadnál.
Most már jobban figyelek.
Tehát: 20.25-kor Géniusz!
Ki dobta a sarat elsőként a másik arcába?
Titokban marad volna, a gyermekkorod, ha csendben maradsz, mondtam már neked Bársonyos, hogy néha szebb a hallgatás. Nekem márpedig igazam van.
A romlott madártej?
Így jár aki lemarad, az kimarad. Máskor edd meg, amikor eléd rakják!
na, le vagyok értékelve, mint a tavalyi madártej.
nem esik jól..-))
Most láttam, hogy születésnapod van.
Kívánok még sok szép születésnapot és köztes éveket, amelyet boldogan és egészségben tölts el! Kívánom, hogy tarts a kezedben egy csepp unokát!
Ne csináld már!
Ilyen partit, mint Hansi 7 üres faluban nem találsz!
Már lett házasság, a Tumbo szépséges lányának nyerte el a kezét,szívét a jóképű és nem mellékesen okos fiú.
Tehát megtörtént a fórum esküvő.
Hááááááát, azt hittem h Tumbot fogjuk férjhez adni, de úgy látszik h nem.
Mások szerelme történt itt meg, majd meglátjuk h házasság vagy pedig összeköltözés lesz belőle.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)