Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Én is igénytelen vagyok. Nem szerzek semmi növényt, mert nem hagyják meg a kutyáim.
Esetleg a kerítésen kívülre...
Igen, az edge a W 10-zel jött. Én nem kaptam tőle sikítófrászt, a 7-eshez meg nem járt már frissítés. Attól sokkal inkább hisztit kaptam volna.
De a régi gépemre nem lehetett a 10-es feltelepíteni, nem lehetett a dobozban a memóriáját már bővíteni, fizikailag nem fért volna bele. Új gépet vettem, ennek hatalmas memója van, erre már ráfért.
Robbannék is fel rögtön.
Csukogassam még a tegnapi Zakármit, hogy meg tudjam nézni a maileket?
Tudok én dönteni, ne döntsön helyettem egy program.
Egyébként is az edge a wondows 10-hez való- én meg a windows 7-tel vagyok, a 10-ről eddig azt hallottam, sikítófrásszal jár a megszokása. Én, aki eleve sikítófrászos vagyok, itt kapnék agyrohamot.
Megvan az indás is. Na az tud futni rendesen. Mindenhol legyökerezik. :-)
Nekem már mindenféle kezdőlapom volt, most épp Edge van, azzal jól lehet dominózni. Alig kell kattintgatni valamit.
Én ezt a kezdőlapot nem értem.
Nálam az Asztal jelenik meg, vagy a netet nyitom meg, vagy valami mást a gépen.
A net már a gugli kezdőoldala, de ott vannak rögtön a gyakran használt ikonok. Rendszerint a mail az első, amit megnézek.
Nekem is annak tűnt. Amíg jó meleg volt, állandóan cuccolni kellett a ládát le-föl. Most nem fogom, éjszakára bemegy a kerti garzonba. Nekem olyan is van. :-) A darazsakat, egyebeket sehogysem tudtam kiküszöbölni. Azok bementek a háló alá.
Amikor meg már nem volt elég nap, de paradicsom még mindig tengernyi, akkortól sütőben aszaltam, az meg soká tart és eszi az áramot.
Csak az maradt meg konyhára, amit olajban tettem el, a többit úgy ette a gyermek, mint a ló a tököt. :-)
Én is hagytam az epret összevissza futni. Anyám irgalmatlanul lekacsozza, én nem. Volt vagy háromszor annyi, mint előző évben, most hirtelen felindulásból azokat átraktam egy új helyre, nagyon szép, rengeteg eper lesz.
A paradicsomot is kacsozzák az elvetemültebbek. De én nem. :-) Az isten mennyisége nem elég, akármennyit aszalok, a fiam feleszi.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)