Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Igen, de nem szoktam olajban sütni. Fánkot emiatt inkább nem is eszem, illetve nagy ritkán sütőben sütöttet. Ami száraz marad, úgyhogy kicsi zsiradékkal azért meg kell csöpögtetni.
Rántott dolgot is csak olyat eszem, ami kisül a sütőben is, ezért is hiányzik most.
Ki mire mondja.
Eredetileg: [link]
Nálunk a boltban, hirtelen ötletből vett, általában panírozott, elősütött ételt jelenti.
Mi panírozott gezemicét eszünk, a hétvégén vettük a fagyos kocsiról.
A kis sütőm elromlott, olajban sütök egyelőre, sőt, hogy ne kelljen vásárolni, a tegnap használt olajban sütök majd ma újra, de nem adagolom túl...
Szia, de jó, hogy itt vagy!
Mi ma nem vásárolunk, a fiam elcsúszott, beverte a fejét, kicsit szédeleg. én nem megyek ma sem sehova, rengeteg a munkám szerencsére.
A baj sajnos nem kicsi, de amit lehet szedni, azt szedem. Az egyik kiegészítőt a húgom rendelte meg a részemre, hálás is vagyok neki érte.
Mai spórolós:
3 db brutális nagy filézett csirkecomb (alsó-felső egyben filézve) volt lefagyasztva együtt.
Kettőnknek sokallottam kirántani mindet, mivel zöldbablevest is főztem, és rizibizi a köret,.
Egy alsó-felső combfiléből pörköltet főztem, és holnap abból lesz a sárgaborsó főzelékhez a feltét.
Szóval, már holnapra is félig kész az ebéd:) Pénzt is és időt is spóroltam!:)
Helló lányok! Mindenki téli álmot alszik? Hol vannak a praktikák?
Tumbó..részvétem.
Guruljka minden jót kívánok. Remélem nem annyira komoly a baj. Szorítok!!
Ismerem az érzést, a húgom pont 6 éve 52 évesen halt meg, előtte évekig nagyon sokat szenvedett. Évek kellenek, hogy enyhüljön a fájdalom.
"Senki nem tud úgy harcolni az emberrel, mint a saját testvére. Senki más nem ismer olyan jól, mint a testvér.Testvérünk tovább mellettünk lesz, mint bárki más. Szüléink halála után is velünk lesz." gondoltam, de Ő is korán elhunyt.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)