Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Hogy széllel, vagy anélkül, hajnal 3 körül ébredtem fel arra, hogy veri az eső a redőnyt, egészen 5 óra körülig esett. Még most is totál vizes, csöpögős minden.
Egy kicsit meghűlt a levegő is szerencsére, elég is volt abból a gatyarohasztó melegből. :))
Azóta esett még egy adag eső, most meg hűvös, szeles lett az idő.
Szenderegtem kicsit, most meg felébredtem.
Mi kaptunk esőt (az előbb állt el), de délben még nagy volt a forróság.
Mire elviselhetőre hűlt az idő, addigra bezárt a bolt.
Hát már mindegy, én reggel nemigen ébredek korán, majd a cicák meglesznek hétfőig táp nélkül.
Hitvesem nézni akarta a forma egy időmérőjét, de elhalasztották, úgy ömlött Ausztriában az eső.
Azt mondták, hogy szinte percre pontosan az előrejelzés szerint érkezett a vihar.
Így aztán én is vártam a felüdülést... A lehűlés és a szél megérkezett, de nem esett egy szem eső sem. Eddig....
Megeszem, ha lesz karantén!
Egyszerűen, gazdaságilag nem engedheti meg magának az ország.
Szóval betegség lesz, de kell menni melózni is.
Még nem néztem meg a lottómat... hátha!
Hááát, sárga barackot idén nem veszünk!
Az őszi nálunk is 600 volt, viszont tényleg finom!
Legalább ennyi öröm!
Vagy lefagytak a virágok a(fákon!
Itt 13:00-kor 32°volt, most lehűlt 19°-ra!!! Hihetetlen ez az időjárás!
Neeeem! Csak a szilva veres! Meg 1-2 nőszemélyt hívnak "veres k*rvának", gúnyból !
Amúgy vörös, piros minden. 😊
Nagyon különbözőek a barackok. A piacon tegnap sokféle volt sárga is őszi is, de nem vettem, majd talán lesz olcsóbb. Ma viszont egy vendég hozott őszit, az csodálatosan finom volt. Nem saját, az Örsön vette.
Állítólag a sárgabarack sok helyen elfagyott a tavasszal, utána se volt ideális az időjárás. Nem számíthatunk nagyon olcsóra.
600-ft volt ma az őszibarack kg-ja.Olyan kemény ,szerintem Egervárából ilyen ágyugolyó keménységű barackkal lőtték a törököket annó.Gondolom utóérik,ha meg nem fonnyad.😊
A sárgának 1200-ft kg-ja.
Majd megeszi aki árulja ,mert nem engednek az árából,inkább hagyja megromlani.Akkor tegye,ennyiert nem veszünk.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)