Hónaljdeo ami nem mérgező de jo illatu és hat (beszélgetés)
Van... nem is egy... majd,ha latsz egy mellrakban szenvedo not,akkor lehet az izzadast valasztod az aluminium helyett...
Bocs,hogy durvan hangzik,de ez az igazsag...
Értem.Akkor az lenne a legjobb ha nem használnánk semmit,mert izzadni végülis kell,ez igaz,na de én inkább kenem magam minthogy izzadtságszagú legyek :))
De most tényleg,van olyan deo ami teljesen ártalmatlan?
Na,akkor okosabb lettem :) ettől függetlenül használom tovább,mert szerintem nem nagyon létezik olyan ami valamilyen formában ne lenne káros,gondolom én :o)
Bár alumínium mentes :O)
Ammonium alum
(NH4Al(SO4)2•12H2O) Vagy más néven ammonium aluminum sulfate dodecahydrate. Hétköznapi nevén egy timsó féle. Az alumínium vegyületek a legsúlyosabban rákkeltő vegyületek, amelyeket a kozmetikai ipar használ, főként dezodorokban, izzadásgátlókban, hintőporokban és sminkszerekben. A gyógyászat is alkalmazza vérzéscsillapítókban. Az alumínium soha le nem bomló "dugóként" tömi el a pórusaidat és a verejtékmirigyeid kivezető nyílását, ezáltal megakadályozza a bőröd kapcsolatát a külvilággal (bőrlégzés, izzadás, hőszabályozás, méregtelenítés, stb.). Egy idő után a szervezetben felhalmozódott alumínium a véráramba juthat, ahol még nagyobb galibát csinál. A legújabb kutatások szerint a mirigy- és mellrákok nagy százaléka a szervezetben és a mirigyekben felhalmozódott alumíniumvegyület-maradványokra vezethető vissza. Nem véletlen, hogy a közkonyhákon és az éttermekben rendelet tiltja az alumínium edények és evőeszközök használatát.
Ez az jelenti,hogy 100% aluminium so... egy timso... :-((( ugyancsak karos... :-(((
Alumínium
Olyan fém, amelyet leginkább repülőgép alkatrészhez, protézisek gyártásához használnak fel. Alkotórésze továbbá savasodást gátló gyógyszereknek, izzadás gátló dezodoroknak, különböző fertőtlenítőszereknek is. Az alumíniumsók beszűkítik a verejtékcsatornát, gyulladást, allergiát válthatnak ki. Szoros összefüggésbe hozható az alumínium a mellrák és az Alzheimer-kór kialakulásával.
Bitonyos por állagú, fel nem szívódó formái fizikai fényvédőszerként nem károsak!
Alaun
Alum, timsó, kálium-alumínium-szulfát
Funkció: vérzéscsillapító, összehúzó, fertőtlenítő
Megjegyzés: szintetikus anyag, természetes, előfordulás a lávában (Federalaun), napi használata nem ajánlott, mert blokkolhatja a verejtékmirigyek működését.
Felhasznált irodalom:
dr.Rózsa Sándor: Testápoló kislexikon (Ökotárs Fogyasztóvédelmi Füzetek 2001)
Szia :)
Kicsit bekell vizezni vagy a hónaljad,bekened és ennyi,rögtön szárad,nekem nagyon bevált és nagyon sokáig elég.Nincs illata,ezért is szeretem,nem keveredik a parfümmel.
:-DD
szia a niveábol is van tobb..féle .
vagy nincs? csak h tudjam hogy melyik nem tomiti el a porusokat..
nem is gondoltam volna hogy ez a topik ilyen kelendo lesz..mármint hogy ilyen sok embert érdekel.
ui: csigusz nagyon jo ám a hajad..
:D::D:D
szia csigusz. tavaly francia országbol mi is hoztunk de mivel csak franciául volt ráirva fogalmam sem volt h kell használni
akkor be kell vizezni?
probáltam de semmit sem éreztem..se illat se semmi..
vajon mi lehet ez?
lehet hogy a megoldás a furdoszoba szekrényemben állt egész idáig csak nem tudtam rola????:D
Lehet, de szörnyen kellemtlen, ha rossz illatod van és látszik az izzadás. Nekem csak ez hat.
Mennyi ételt fogyasztunk el, ami igen csak káros?!
Én a vichy zöld kupakost használom és az bevált, már évek óta.
Egyszer véletlenül másik szinü kupakost vettem, hát a nem volt jó.
Viszont ezzel kipróbáltam azt is, hogy másnaponként használom és tökéletes, pedig nagyon izzadós voltam, olyannyira, hogy minden blúzomba izzlapot kellett varrnom, de sokszor még azon is átizzadtam.
További ajánlott fórumok:
- Antiszociális (szociopata) személyiségzavar avagy a mérgező ember
- Használtok-e hónaljdeót?
- Hallottátok hogy mérgező, rákkeltő anyagot találtak a habtapiban? De miért csak most?
- Susan Forward: Mérgező szülők című könyve
- Meddig lesz még divat a mérgező szülők kifejezés?
- Mennyire mérgező a gyufa feje? Mérgező egyáltalán? 1 éves gyerekem lerágott egyet ma. Mit csináljak?