Homosassa, Florida? Tud róla valaki valamit? (tudásbázis)
Floridában laktam több, mint 1 évig... a másik parton, de egy kutya, meg jártam is arra.
Az aligátor akkor veszélyes, ha egyszerre vagytok a vízben és ő éhes... bár nem hiszem h olyan gyakran fürdőznél a folyóban... a sós hideg vízbe meg nem megy bele.
Kígyó is van, pók is van... én imádtam Floridát :-))
Koszonom szepen a valaszt :D
A neten talaltad, vagy esetleg eltel ezen a parton?
Mennyire veszelyesek az aligatorok az emberekre nezve? Kigyok nem elnek arra fele?
Tenyleg nagyon koszonom :)
Oké... szóval Homosassa Florida nyugati partján található a Homosassa öbölben. Kicsit beljebb keletre található a Homosassa nemzeti park. Nyáron rohadt meleg van, gyakran 35 fok de főleg a páratartalom az ami miatt néha elviselhetetlen... éjszaka lehül mondjuk 26 fokra :-) De télen kellemes... nappal meleg, éjszaka hűvös, van h hideg.
Tornádó "nincs" Floridában, az hurrikán... és gyakrabban sújtja a keleti partokat... pl Daytona beach, ahol én "átvészeltem" több hurrikánt is... azt jelentette h folyamatosan szakadt az eső, fújt a szél, néha elment az áram és nem mentem be az óceánba, mert a nagy hullámok kisodornak a part közelébe olyan állatkákat, akik szeretnek megkostólni :-)
Az emberek barátságosak, és nem rohannak állandóan... bár az állandó mosolygásuk néha zavaró tud lenni...
Az óceán ott kellemes meleg, és szép a naplemente.
Miután körbe van véve nemzeti parköokkal és mocsarakkal, így az alligátos háziállatnak számít, a manatee meg játszópajtásnak....
Ha érdekel még vmi, akkor kérdezz
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Hová tűnt bared?Tud valaki róla valamit?
- Laparoszkópia...tud nekem valaki mesélni róla?
- Miami, Florida - jártatok már itt? Mi az, amit nem szabad kihagyni, feltétlenül meg kell nézni, mert Nektek nagyon tetszett?
- Három ismerősünk él Floridában és környékén, félnek,...
- Mi van a természettel? 9 hónapja nem lehet az Atlanti óceánban és itt a folyókban halat fogni./ Florida/