Holttest mellett vásároltak emberek a Lidlben (beszélgetés)
Azért elég fura az emberi természet...
A szomszédunk meghalt 3 éve, azóta üres a lakás. Többször mondtam a fiúknak, hogy vegyük meg és nyissuk össze a jelenlegi lakásunkkal. Nem akarják, mert ott halt meg a szomszéd és ott volt több órán át.
Hiába mondom nekik, hogy a mi lakásunk is 80-100 éves, és ki tudja hány ember halt már meg itt...
Én nem voltam ott, nem is tudtam róla, most olvastam el a cikket, amikor írtad.
Még az is lehet, hogy a cikkben írták le rosszul.
Nem a műszaki osztályon történt, hanem hátul a raktáraknál. Elvileg lopáson kapták a két férfit a biztonsági őrök, hátra vitték őket az irodába és ott vette elő az egyik a fegyverét. Az egyik biztonsági őrnek a lábát lőtte meg a másikat hasba lőtte, majd elmenekült, de a vásárlók elkapták őket.
Egyébként, volt olyan, hogy én pl. közvetlen bankrablás után hívtam fel banki ügyintézőt, és annak ellenére, hogy épp kirabolták őket.
Eleinte én is hasonlóan gondolkodtam, mint te. Mára már kinőtem ebből.
Képzeld el hány ember hal meg egy kórházi ágyon, és oda élőket fektetnek utána, ilyen-olyan fertőtlenítés után.
Nem olvastam el a cikket bevallom, így nem tudom mi történt, mennyi igaz abból, ahogyan leírták?
Az biztos, Magyarországon minimum 2 órát kell otthagyni az elhunytat, ahol elhunyt.
Nem tudom az üzleteknek erre mi a szabály, van-e egyáltalán szabály, hogy a nagyfőnök ellenére bezárják az üzletet. Amikor a TESCO eset történt pont bementem, ott voltam. Ha már odaautóztam be is vásároltam, hiszen nem a műszaki osztályra mentem, ahol a sajnálatos esemény történt, hanem az élelmiszer osztályra.
Eltudom képzelni, hogy Temesvárott is bementek nem tudván az esetről, aztán ha már bent voltak, nem dobtak el csapot-papot, hanem igyekeztek az áruval a kasszához.
Én a magam részéről előre biztos vagyok abban, hogy az élet megy majd tovább a halálom után is.
Az a szegény halott már nem vár semmire. Őt már nem bántja a sem a nyüzsgés, sem a várakozás.
Darázs csípéstől kellett újra éleszteni a fiatalembert, mert az első egészségügyi intézetig hozta be a gépkocsi vezető, sajnos sikertelen volt az orvosok próbálkozása, láttam ahogy szürkül, és feladta a szervezete.
A fűbe feküdt letakarva, a mai napig eszembe jut, ha arra megyek, ja kezelésem lett volna, de mindenki az emberkén akart segíteni.
A Lidl-ben hirtelen el lehetett volna torlaszolni a közvetlen környezetet pár árufeltöltő állvánnyal.
Persze ha a temesvári Lidl-ben is vannak ilyenek, de gondolom, vannak.
Hát nem tudom, hogy mi a helyes ilyen esetben, de láttam már pár ilyen esetet.
egyszer egy pesti piacon meghalt egy ember, akit letakartak, körbekerítették szalaggal és a piac nyitva maradt. Bank fiókban, metró lépcsőn ugyan ez...
Azta! Nem is tudtam, hogy volt ilyen, pedig már itt laktunk néhány hónapja....
Itt: attól a tescótól kb. 1 km-re...
amíg a helyszínelés tart, el sem vihetik. Ha meghalt, hullaszállító viszi el.
az üzletet ki kellett volna üríteni.
Nem csak gyereket, felnőttet is sokkol az ilyen.
Hullát mentőbe nem tesznek.
A halál az élet befejező része, az nagy baj, ha sokként éri akár a gyereket is. Erről a korának a szintjén beszélgetni kell a gyerekünkkel, pont azért, hogy ne legyen sokk, főleg ne egy érzelmileg nem hozzátartozó személy halála.
Egyik, nem tudom ezt miért nem mered a nick neveddel vállalni, oké ciki lehet a számodra is bulvárt olvasni. A lehetőséged viszont adott anonim lenni, hát legyél, ha nincs vér a pucádban ilyen apróságot sem felvállalni.
Amikor az újpesti Tesco-ban volt a lövöldözés x éve, akkor sem zárták be az üzletet.
Komolyan? Ennek nyitottál fórumot?
Ez is épp olyan olvasóvadász, mint a link.
További ajánlott fórumok:
- Mit vásároltál ma?
- Milyen ruhát vásároltál utoljára és mikor?
- Milyen az árukészlet ott, ahol ma vásároltál?
- Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt!
- Mini Yorkit vásároltam viszont normál, mit tehetek?
- Miért divat manapság a válás? Miért nem tartanak ki egymás mellett az emberek?