Hol van Debrecenben jó turi? Baba/gyerekruha kellene, ami nem túl drága (beszélgetés)
És milyen tavaszi felsők vannak?? Esetleg márkát is mondhatsz. Sajnos nekem az (galamb utca) nagyon kinn van. 13 db 1700 Ft-ért?? És jó minőségűek, mert ha igen akkor nagyon jó kis vásárt csináltál.
Én most ilyen rövid ujjúra pályázom:
De ezeket a kis szolid, egyszerű 36-os méretű ruhadarabokat keresem a turikban. Az atmosphere nagyon jó kardigánokban. Ilyeneket láttál??
Kiváncsian várom a pénteki akciódat..:)))
Ha véletlenül látsz jó fiú hosszúujjú vékony felsőket, 104eset szólj és rohanok oda:D
Én egyébként Debrecentől lakom nem messze, itt édes kis vagány gyerekruhákat árulnak a turikban, de szerintem jóval drágábban, mint Debrecenben. Pl a kisfiú nadrágokat, ha nem vonszolom be magam Debibe, akkor itt olyan 1200- 1500 ftért kapok. Na mondjuk márkásak, és tényleg nagyon jó állapotúak.
Valaki nem tudja, hol vehetnék fekete mellényt ingre, ami mell alatt kezdődik. Nem az ünneplősre gondolok.
Volt valaki turizni??
Na kiváncsi leszek, pénteken nem fogok tudni eljutni a Galamb utcára, mert még mindig beteg a manó, de jövő héten egyik nap mehetek (már nagyon várom:D).
Utána beszámolok a tapasztalataimról:))
De más beszámolóit is meghallgatnám:))
Bár nem babaruha miatt, de engem érdekelne, hogy hol van ez a turi. Sokat járok a Kossuth, Batthyány utcában de sörözőt és turit nem láttam. Hol van ez az udvar, mert én is inkább minőségi, egyedi darabáras ruhákat szeretnék.
Én múlthéten vettem egy kis bolerót a Varga utca sarkán lévő turiban (Wesselényi felől). Nem nagy a választék, de vannak jó kis felsők és még nadrágok is, szinte újak (nem farmer) Oda nem szoktál járni?? Elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor van bálabontás.
Igazán idáig nem volt sikerélményem a turizás terén, mert elég kis méret kell mindenből, de ez a viszonylag új turiban nagyon jó darabok vannak. Nekem a Csapó utcai nem jön be, pedig hétfőn voltam és nem találtam semmit. Azt hiszem ott akkor van bálabontás.
Köszi, nagyon aranyos vagy!
Remélem hamar túl leszünk rajta, utána pedig mehetek feltérképezni a turikat:D
Akkor ha jól értem, tényleg a Galamb utcán érdemes kezdenem? Egyszer voltam a domus mögöttiben, de nagyon elveszettnek éreztem magam:(
az az igazság, hogy ehhez is kell érzék és nekem nem túl sok jutott:( de majd kifejlesztem:))
Bocsánat, hogy nem mindig tudok idenézni, a nyuszi valamit eltévesztett, mert torokgyuszit hozott a kicsinek:(( lázas, nyűgös, nem eszik és újabban inni se akar, de persze megy a hasa... szóval nagyon köszi a jótanácsokat!!!!!
Én is a Galamb utcai turira szavazok. Ide járok elég gyakran. Pénteken van bálabontás, ilyenkor a ruhák ára 1200 Ft/kg az asztalról, nagyon jó darabokat lehet kifogni!!!
Van vállfás része is, az szerintem drága, de tény ott hamarabb megtalálod, amit keresel.
Igen pénteken van bálabontás, reggel 1/2 7-kor nyit, már állnak vagy 40-en előtte.
Vannak babacuccok. Asztalról kell válogatni, de van külön olyan rész ami vállfás, és kiválogatott.
De ez semmit nem jelent, mert találtam már olyan cuccokat asztalon ami simán mehetett volna a kiválogatottak közé. És fordítva: a kiválogatottak között is volt olyan amelyiknek inkább asztalon lett volna a helye.
Az asztalon vannak olyan rucik amik vadiújak még a címke is rajtuk van, sőt vettünk férfiinget, ami pl. be volt csomagolva, még senki nem bontotta ki.
Itt a Galamb utcán a péntek a bálabontás napja?
Babacuccok is vannak? Asztalról kell válogatni vagy vállfás?
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki jó fogorvost Debrecenben, aki normális és nem túl drágán dolgozik?
- Tud valaki ajánlani nem túl drága/szépen dolgozó/megbízható műkörmöst Debrecenben?
- Tudtok Hajdúszoboszlón vagy Debrecenben fodrászt aki szép, és nem drága esküvői frizurát készit?
- Hol vegyek Debrecenben csajos, nem túl drága laptoptáskát?
- Ajánlnátok nekem Debrecenben jó fogorvost( a belvároshoz közel, és ne túl drága)? Köszi.
- Tudtok ajánlani Debrecenben olyan fodrászt, aki ért a festéshez és nem dolgozik drágán?