Hogyha nékem sok pénzem lesz (beszélgetés)
Sok pénzről van szó!
Erre biztos lenne ötleted nem?
Amennyit én szeretnék támogatni, ahhoz kevés a fizetésem és sajnos sokan nagyon nehéz helyzetben vannak.
Adni a hajléktalannak néhány ruhát, cipőt nem nehéz az valóban belefér...
Én is első sorban támogatásba kezdenék, de nekem a rokonok, ismerősök és majd ezután jönnének a szervezetek.
Valami jó kis munka, amibe érdemes fektetni és utazások.
Akkor te egy nagyon bátor ember vagy!
Sok szerencsét kívánok!
*A magyar vállalkozások adóterhelése világviszonylatban is kimagasló, rég meghaladta azt a mértéket, *melynek befizetése reális elvárás. Teljes szektorok süllyedtek az elméletileg megvetett és kockázatos, mégis *elnézett és kényszerű adókerülésbe. Az erős piaci verseny és extrém magas béradók közti ellentmondás *évtizedek óta bénítja a gazdaságot. A gépezet már ördögi körként működik, a vállalkozások egyedi kitörése *reménytelen, szabadulni szinte csak az üzleti élettől való távolmaradással lehet. A próbálkozók több tíz *százalékos öngyilkos felárral és azonnali piacvesztéssel szembesülnek.
Az adófizetés jutalma lassú tönkremenés.
Na tessék! Lemaradtam...
Ebben az országban akarsz vállalkozni????
Keress inkább párt magadnak!!! :D
Sok szerencsét!!!!
De párom mindenképpen megkapja a motorját. És veszek neki a Hungaroringre bérletet is :)
Saját szerelőket, kap új ruhát is vagy kettőt.
Apu meg kapna sok sok melegítőt, mert mindig abba jár, meg baseball sapit.
Anya első körbe fogsort és szépítő kezelések garmadát :) Kényeztetném minden földi jóval.
Aztán mennénk utazni. Megmutatnám nekik a tengert. Meg mindent.
:))
Akkor, ha neked sok lesz, elküldöm a bankszámla számomat!
Nyugodtan utalhatod!
További ajánlott fórumok:
- Dohányzás: Rá- és leszokás (már hogyha sikerült) - hány évesen és miért?
- A megtakaritott pénzem érdemes euróba átváltani?.Kevés kamatot fizetnek rá, és előbb utóbb úgyis át kell majd váltani, ha majd itt is lesz.
- Férfiként azt szeretném, hogyha a nők udvarolnának nekem.
- Hogyan tudassam egy orvossal, hogy nekem nincsen pénzem magánúton eljárogatni hozzá? Kérlek segitsetek.
- Péntek van, 21-e és nekem már elfogyott a pénzem. 😄😅 De...
- ÉMÁSZ túlfizetés esetén hová lesz a pénzem?