Hogyan vegyem rá a feleségem szexuális segédeszköz használatára, és hogy kívánja a szexet? (beszélgetés)
Háááát:D
Nem tudom,hogy veled van e baj,ezt csak te tudhatod.
Bocsi,én sem:-)
Csak írta valaki korábban,hogy nem látott még olyat,hogy messziről kígyót bűvölni.
Pedig lehet:D
Persze biztos nem minden kígyó egyforma:D
De ez nem a fórumindító problémájához tartozott.
szia! szerintem amit itt irtal az nagyon fontos.
Vagyik az olelesre. Lehet, hogy ugy erzi nem kap gyengedseget, csak akkor szamit, hogy no, amikor szex van.
Meg ha nem is egyforma az idobeosztasotok, biztos tudsz olyan pillanatokat talalni amikor "csak ugy" megolelheted. Este pedig ha o mar alszik, azert az arcat vagy a hajat megsimogathatod, adhatsz neki egy puszit, aztan alszol.
Hidd el, ertekelni fogja.
"A nejem nem dolgozik munkahelyen, otthon van."
Csak női szemszögből tudom látni a dolgokat.
Itt alapból sokmindenen kellene változtatni.
Képletesen szólva: nem mindegy, az asztal hogy van megterítve, hogy ülünk le mellé, és mi a menü.
Milyen baj van velem???
Te miről beszélsz ilyenkor???Azt a mindenét te már tudsz valamit,ha egy tekintet után,és ilyen hosszú kapcsolat után ...........Hát nem semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem írtam ilyet, hogy: "másszon rá". -idézd! :)
Szerintem meg ez a férfi nagyon is jól bánik a párjával, csak ráhagyta a hisztijét. Ezért nincs sex.
Könnyen felébred az, aki nem alszik mélyen... :DD
Itt teljesen mást írsz mint előtte...úgy tűnik elgondolkodtál azon amit a fórum indítója írt.A szexuális beállítottsága és szokásai miatt nem szabad pálcát törni senki felett.Ami náluk van nem biztos, hogy azért van mert, nem jól bánik vele a férje...sőt gondolom nem bánik vele rosszul...az, hogy az ágyban mit tesznek az nincs részletezve és úgy érzem tisztességtelen kibeszélni valakit aki nincs jelen és nem tudja elmondani a másik oldalát a dolognak. Gondolom neked is rosszul esne ha párod kibeszélné a szexuális dolgaitokat egy nyilvános helyen úgy, hogy mások lehurrognának, mert csak az egyik oldalt ismerik, azt amit a párod mesél és azt nem tudják benned mi zajlik vagy mi miért történik.
Egy otthoni meghitt vacsora borozgatás mellett lehet erről beszélgetni úgy is, hogy a másik is megnyíljon kicsit és nem érezze feszélyezve magát a dolog miatt, mert hogy ez lenne a cél, és azt hiszem nem az, hogy lesz....ja vagy sem.
Bocsi,azt hittem nekem szól!!!
Jaj.............
Nem biztos,hogy ennyire egyszerű.Sőt,attól még szeretheti is a férjét,ha nem kívánja fizikailag.Mi nők nem úgy működünk mint a férfiak.Ezer oka lehet a viselkedésének,de ahhoz nagyon keveset írt le magukról,hogy bármire következtetni lehessen.
És igen,amit leírt,az csak róla szól,hogy Ő mit szeret,egy szó sem a feleségéről,vagy annak vágyairól.
tisztelek bárkit aki érdemes rá:D de ha egy nő nem akar szexelni az urával annak nem az az oka hogy nem kivánja hanem annál sokkal mélyebb súlyosabb oka van, pl nem jol bánik vele a pasi.
az meg hogy egy pasinak azt tanácsolod hogy másszon rá ha alszik az azért gáz, mert a pasik alapból nem nagyon szeretik az előjátékot hanem egyből ....
forditott helyzetben már tök más a szitu
Hát,úgy tűnik a te tapasztalatodra nem lehet:-)))
A jelzőt nem írom le rád:-))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Szexuális segédeszközök
- Szexuális segédeszközök a házasságon belül, hvagy:használtok, használnátok?vagy esetleg nem?
- Szexuális segédeszköz
- Van hatással a fogamzásgátlók használata a szexuális vágyra?
- Első alkalommal milyen segédeszközökkel lehetne feldobni a szexuális életünket?
- A Gyntima hüvelykúp használata mellett lehet szexuális életet élni és strandra járni?