Hogyan tudom a cigaretta füstöt eltűntetni az irodából? (beszélgetés)
Használjatok e-cig-et(elektromos cigit) és akkor nem lesz büdös az irodában. Mi is ezt szívjuk és mindenkinek bejött. Ráadásul most nemrég jött be a Snake e-cigi, ami slim így kifejezetten nőknek való.
szellőztetés után és máskor is lehet, használ az Ambipurnak az ANTI TABACCO illata. Egész jó. Nálam is az megy a minimumra állítva.
Sehogy! Aki nem dohányzik, amikor belép, azonnal megérzi a bűzt. A textil, a tapéta, a haj, a bőr, de még a fa is magába szívja a szagokat(illatokat).
szia.tegnap olvastam a neten egy gyertyáról.magyar találmány.eltünteti a cigifüstöt.
Én azt tanácsolom, hogy használj füstölőt vagy gyertyát. Ezek elveszik a szagot és a füstöt.
Lehetséges! Annak idején sokan cigiztek a koleszban. Ha éppen a dohányos tanár volt ügyeletben, akkor még a kijelölt helyre sem mentek, mondván, hogy úgyse veszi észre.
Egy nemdohányzó még a tegnap elszívott cigit is megérzi.
Szerintem azok, akik összefüstölik nem is érzik a füstszagot, így fel sem tűnik nekik.
Sosem értettem, milyen élmény lehet egy lakótér összefüstölgésében, netán egy 3 millás gépkocsiéban.
De biztosan van ilyen, csak nem tudok róla!
Ilyen elemi dolgokat nem tudni, óriási sötétségre vall :D
Én alapból tüsszögök :)
De hiába.. :S
vegyetek papírbolban "TILOS A DOHÁNYZÁS" vagy "FÜSTMENTES MUNKAHELY" stb matricát és ragasszátok ki :)
Esetleg ah feltűnően köhögnétek?
Inkább így jelzi a hatalmát :S
:S
kár hogy ekkora suttyó, nem látja be hogy a munkatársainak ez kellemetlen
Azért a vezérigazgatónak ezt nem merném mondani... :S
Hát, még miatta mosni, takarítani mindent:D Szerintem van elég dolguk a munkahelyen:D Egyszer rágyújt, megint büdi lesz minden.
Tekintettel lehetne azokra, akik nem dohányoznak. Ki van írva, h dohányzásra kijelölt hely? Vagy van vmi külön helyiség erre a célra? Férjem munkahelyén emiatt fel is jelentették a főnököt, azaz más miatt lett feljelentve, de ezt is mondták a bíróságon:D Pedig ő az udvaron dohányzik, csak nincs kiírva h dohányzásra kijelölt hely.
Szerintem vannak ilyen katív szenes cuccok, amik magukba zárják a füstöt, de biztos baromi drága.
vannak bunkók, akik nincsennek tekintettel a másikra...
én dolgoztam olyan helyen, ahol azt mondták, ha lesz orvosi igazolásom arról, hogy kismama vagyok, na majd akkor nem fognak bagózni az orrom alá....
Próbáltad már megkérni, hogy mi lenne ha a saját és a mások egészsége érdekében kevesebbszer gyújtana rá...
Vagy csak szimplán: megtenné hogy nem gyújt rá itt, mert engem zavar?
Ha van függöny, ki kell mosatni (mosni) és a kárpitokat ecetes-vizes kefével átkeféltetni (átkefélni.). A hamutartót nem elég kiüríteni, jobb el is mosni.
Nem mondhatjuk neki :D
Láncdohányos, és általában vágni lehet nála a füstöt.
Valahol egyszer olvastam, hogy citromot, ecetet vagy valamit kirakok, akkor magába szívja a füstöt, de már elfelejtettem, mi volt az :S
Én is ezt akartam mondani, de megelőztél. :-)
ki kell rakni a főnök szűrét a dohányzóba :)
A főnököm bent szokott dohányozni az irodában, és hiába szellőztetek, mindig büdös van.
További ajánlott fórumok: