Hogyan lehet lemosni a redőnyt fix ablak mögül? (tudásbázis)
Köszi, ha hazamegyek, megnezem.
Amúgy örülök, ha az öcsém kiporszivozza a régi szobám.
Szuper, de a redőny az ablak felőli oldalon koszos, és az ablakot nem lehet kinyitni.
Ha olyan egyszerű lenne, mint ahogy írod, akkor nem kérdeztem volna meg. :(
Ilyet miért kérdez valaki? Vödör, kefe, moroszeres víz, puha rongy meg a két kezed. Amúgy olyan mosogatót is lehet venni, mint a szelvedo lemosó, de azzal koszos marad. Az enyém van vagy 20 éves, de frankón néz ki, mert én rendesen mosom le, ha hazamegyek 3-5 évente.
Meg a mosás előtt ablaktisztoval kell lefujni, és hagyni pár percig.
Én régen a nagybátyám spalettajat is lesikaltam. Kefe meg a két kezed. Azt előtte már vagy 20 éve nem mostak le, de olyan lett, mint az új.
A szüleimnél a szóbamban két redonyom volt. És hozzateszem atom jók.
Sekete képernyő nálam
Ócsóért lehet a Gruppin ngynyomású mosór kapni. Redőnyt feltekerni, lassan lelé a redőnyt közben ráereszteni as mosót a redőnytokban
Azt hol olvastad, hogy dohányoznak is?
Nyilván költséghatékonyság volt az ok, amiért ilyet terveztek, én is futottam bele hasonló dologba, azóta már inkább cseréltettem, mert macera volt ki-be mászkálni takarításkor.
Kérdező, én is a felnyúlkálós dolgot javaslom, nagyon sok más lehetőséged nem maradt. :(
amelyeket nem lehet kinyitni – fixen be vannak építve"
És dohányoztok is. Okos tervezés volt
Miért akarnátok lemosni? A belső részét csak ti látjátok
Kedves Fórumozók!
Először járok ezen a fórumon, mert már tényleg nem tudom, hova forduljak segítségért. Egy elég speciális problémával szembesültünk:
A házunkba olyan ablakokat szereltettünk be, amelyeket nem lehet kinyitni – fixen be vannak építve. Ezeken az ablakokon kívülről alumínium redőnyök vannak felszerelve, amelyeket rendszeresen leengedünk. Eleinte nem volt gond, de néhány év elteltével a redőnyök nagyon bekoszolódtak, és amikor leengedjük őket, a kosz teljesen látszik belülről az üvegen keresztül, ami nagyon zavaró.
A kérdésem tehát az lenne:
👉 Hogyan lehet ilyen esetben megtisztítani a redőnyt az üveg felől, ha kívülről nem férünk hozzá?
Volt már valakinek hasonló problémája? Hogyan oldotta meg?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat és a tanácsokat!
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet lemosni a kormot kézről ill.arcról?
- Elszakadt a redőnyt felhúzó zsinór, mit lehet tenni vele?
- Hogyan lehet lemosni a műhót az ablaküvegről, gyorsan és egyszerűen?
- Fekete Syoss festéket mivel lehet a bőrről lemosni?
- A csóti-írtó zselét mikor lehet lemosni végre?
- Hogyan tisztítjátok a homokfúvott ablakot? Az ajtóról nem tudom lemosni a gyerekek ujjlenyomatait.