Hogyan hoznátok helyre egy házasságot, ha szívetek másért dobog? (beszélgetés)
Neked meg mi a bajod?
Nem okoltam én senkit-csak a véleményemet mondtam el..
Már pedig: a házassága nem házasság, abszolút látszik, hogy vegetál-de már nagyon azt se, a depi leuralta, a gyerkeivel törődni nem tud.
Egy szóval: papiron van egy házassága-ami már rég nem házasság.
Ezért nem értem a vacilálását, mert nekem ne mondja senki, hogy a gyerekei boldogok-akkor amikor nevelni sincs ereje őket.
Én sem vagyok piskóta helyzetben, de a gyerekeimet nem az utca neveli, hanem én, a lakásom tiszta és lépés előtt állok-az összes felelőséggel amit csak a férjem megpróbál rám testálni. Ja és nekem is 3 gyermekem van.
Egyedül-felemelt fejjel csinálom végig és nem igy ahogy ő csinálja..
Kicsit nyers de ez így van......
Probáld meg kiverni a fejedből...és a gyermekeid apjával rendbehozni a dolgokat....sok sikert...ha kellek keress priviben....
Bocsi, most olvastam vissza, amit erről a férfiról és a vele kapcsolatos érzelmeidről írtál.
Csak a beszélgetés miatt ne dönts elhamarkodottan. (Beszélgetőpartnert, akinek kiöntheted a szíved, könnyebben találsz, mint megértő, szerető partnert, akiben megbízol).
Adj időt magatoknak, beszélgess vele többet. Az eltelt idő alatt mindenki sokat változott, ő is, te is. Lehet, hogy a 10. beszélgetés után már nem ugyanazt érzed, mint most...
Ha viszont nem az elképzeléseidnek megfelelő a házasságod, ne a másik férfi miatt válts, hanem magatok, magad és a gyerekeid miatt, ha megteheted...
Vajon miért? Biztos, hogy a férje az oka?
Mást szeret. ...és vajon kit? ... és milyen is az az ember? ... ismeri egyáltalán? ... óóóó, elbeszélgetni a más barátnőjével, más feleségével a legostobább férfi is tud, csak a sajátjával nem. Ez eléggé tipikus.
A fiatalasszonynak azt az energiát, amit a másik férfivel való nagy lelki kapcsolat ápolgatására pazarolt, a már meglévő kapcsolatára fordította volna, akkor tántalán még házasság lehetne. taláááááááááááááán.... szerinteeeeeeeeem.... :o)
Ezt a naplódból másoltam ki:
"Most meg itt vagyok,összetörve,magamba zuhanva..a lakás rendetlenül ,koszosan,a gyerekeim az utcán...csomó mosogatni-mosnivaló vár..és képtelen vagyok innen felkelni..de ha fel is kelek,csak berogyom az ágyba..és bőgök..meg fülelek,nehogy a férjem hazajöjjön..és meglássa mennyire kivagyok ma is..."
Ezek után te mit akarsz a házasságodtól?
Mert ez nem élet amit te élsz.
Nem tanácsolnám soha, hogy maradj egy rossz házasságban( bár nem írtad, milyen). Ennek jó vége nem lenne, a gyerekeid is megérzik (bármilyen kicsik is), hogy feszült a hangulat, és ez rátok is kihat.
Viszont könnyelműen a házasságodat se rúgd fel. Nem írtad azt sem, a másik férfi mit érez irántad, komolyak-e a szándékai, vállalna-e téged és a gyermeke(i)det...
Mérlegelj! Vegyél egy papírt, ceruzát, és írd fel mindikét oldalon a pozitívumokat és negatívumokat, mi szól mellette és ellene...de ne csalj!:) Ezek után könnyebb lesz a döntés.:) Bárhogyan is döntesz, nagyon sok sikert kívánok az életben!
Na hát akkor meg vállald a felelősséget.
Mégiscsak a férjedhez mentél és szültél neki, mit mondasz a gyerekeknek, hogy bocsi de anyu mindvégig mást szeretett, hát így születtetek aputól, de most elmegyünk?
Ez van, ilyen az élet, te döntesz, hogy merre tovább.
egyetértek correct-el.. jól gondold át mit teszel,ha a férjed jó férj,jó apa,jó ember,egy fellángolásért dobni mindent? jó persze nem ismerem a háttértörténetet... és a gyerekekre gondolj elsősorban.. h viselnék a válást,h elszakadnak apukájuktól?
persze ha rossz a házasságod,stb akkor más a helyzet,de amikor gyerek van 100x jobban át kell mindet gondolni..
nem irigyellek
Milyen jelei vannak ha a párodnak van valakije?
tudom nem ehhez a témához tartozik de kíváncsi lettem....
2család "jövöje"a tét?
Ne keresd a bajt...jön az magától is...!
További ajánlott fórumok:
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Vége a házasságomnak
- Válságban a házasságom!
- Az anyósom tönkretette a házasságom..
- Szexuális segédeszközök a házasságon belül, hvagy:használtok, használnátok?vagy esetleg nem?
- Ha ekkora bakiba kergettétek volna a barátnőtöket a szerelemben, hogyan hoznátok helyre?