Hogyan fogyjak le? (beszélgetés)
Én is akartam kérdezni, hogy nincs-e valami egészségügyi problémád, ami szerepet játszhat ebben.
De a naplóbejegyzésedben azt írod, hogy -5kg.
Egyébként amiket írsz, azok jók.
Ha eddig sokfelet kiprobaltal, es be is tartottad, megsem fogytal, akkor en eloszor a helyedben kivizsgaltatnam magam...lehet, hogy valami hormonalis oka van a hizasodnak...
Szuzteakapszulatol csak ugy nem fog fogyni az ember, ha nem dietazik es mozog mellette rendesen!
Nincs olyan, h. Vki elszanja magat, le akar fogyni, dietazik es nem tud lefogyni....ilyen nincs...vagy ha van akkor tenyleg hormonalis dolog, amit szepen kivizsgalnak, rendbehoznak es elindulhat a fogyas...
En nagyon drukkolok, hogy sikeruljon:)!
Hogy ettél eddig (mármint a fogyókúrázás előtt)? Miket szoktál enni? Hányszor ettél egy nap?
Mitől híztál el? Hány kilót kellene lefogynod?
Tömören:
Mindent ennei, de kevesebbet!
Sokat-kitartóan mozogni!
Szerintem na tablettákra és turmixokra stb. pazarold a pénzed. Ha mindegyik olyan jól működne,akkor nem lenne túlsúlyos ember a földön. Max. direkt. :)
Mindenkinél más válik be sajnos.
Nálam a szénhidrát drasztikus lecsökkentése vált be. Húst, tejtermékeket, zöldséget és gyümölcsöt ettem. De ezekből nagyon sokat. 2 hónap alatt fogytam 14 kg-t. :)
Egy éve tartom a súlyom. (mondjuk most azért van rajtam 2 kg de babát várok és reggelente kenyeret eszem-az pedig bizony szénhidrát :D)
Norbi update:)
Nagyon sok sikersztori van a facebook oldalukon, neki is és a Rékának is, no cukor no liszt, és kb ehetsz amit akarsz csak a megfelelő időben.
-Kontrolalni a kaloriabevitelt pl kaloriaszamolassal ( ha tul keves akkor raktarozo uzemmodba valt a tested es hizni kezdesz, ha tul sok akkor meg egyertelmuen hizni kezdesz :-) )
-Minimalizalni a szenhidrat es cukorbevitelt (nem teljesen kizarni, mert akkor amikor kivanos leszel, felfalsz mindent
-Rengeteg tiszta vizet inni, szensavas ucsiket elfelejteni (ha keves vizet iszol, azt is megfoghatja a szervezeted + segit a detoxikalasban)
-Sportolni legalabb heti 3x ( a cardio csak az elejen segit a fogyasban, aztan elkezdesz stagnalni... izmot kell epiteni (nem leszel bodybuilder, csak szep noies) mivel az izmok alapallapotban kaloriat egetnek)
Ez a legtobb embernel bevallik
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjak le 30 nap alatt min. 8 kg-t? Sürgős lenne!!!
- Hogyan fogyjak a szülés után "megmaradt" hasamból?
- Hogyan fogyjak le? Kinek milyen módszer hozott eredményeket?
- Hogyan fogyjak?
- Hogyan fogyjak le fogyókúrák és kondigép nélkül? Hogy kevesebbet egyek, nem sikerült.
- Hogyan fogyjak 10 kilót 3 hónap alatt?