Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Hogyan fogyjak le? fórum

Hogyan fogyjak le? (beszélgetés)

1 2
21. czviklneera (válaszként erre: 16. - Timmy0520)
2012. máj. 24. 18:39
Hát igen, de sajnos az az 5kg nem most volt minuszban. azotta sok vissza jött és azon lepödtem meg hogy egy hét alatt hiztam 3kg:( és alig ettem hozzá közben szedem a szüztea kapszulát amely ráadásul elég jól kitakarit naponta:)
20. mkriszti81 (válaszként erre: 17. - Czviklneera)
2012. máj. 24. 18:38
elsőre háziorvos, adjon beutalót vérvételre, illetve ő majd tudja (talán belgyógyászat stb. is kell, de majd a véreredménytől függ, hol kell tovább vizsgálódni) - ha kell persze :)
19. czviklneera (válaszként erre: 2. - 9c8432d068)
2012. máj. 24. 18:37
És a dukan diéta, mitől más? azt medig kell csinálni? olvastam róla hogy előszőr fehérjéket kell bevinni a szervezetbe, és utána a többit szép lassan. kiprobálom.
2012. máj. 24. 18:37
menj el orvoshoz, bármilyen egészségügyi probléma is lehet az oka, hogy mindez nem használ
17. czviklneera (válaszként erre: 13. - Borsika)
2012. máj. 24. 18:35
Köszönöm! és ilyenkor milyen vizsgálatot kell vagy kitől kell kérni? sokszor alig eszem valamit és tornázni is szoktam, ezért nem értem miért nem indul be nálam a fogyás. Régen probáltam a 90.napos diétát az bevált fogytam 13kg. azotta probáltam ismét és a szervezetem nem mondott rá semmit:( vagy az a baj hogy állandoan a fogyással vagyok elfoglalva?
2012. máj. 24. 18:35

Én is akartam kérdezni, hogy nincs-e valami egészségügyi problémád, ami szerepet játszhat ebben.

De a naplóbejegyzésedben azt írod, hogy -5kg.

Egyébként amiket írsz, azok jók.

2012. máj. 24. 18:34
Az is lehet, hogy turelmetlen vagy...bar ha gyokeresen valtoztattal az etrendeden, es az eletmododon, akkor is le kellett vna menjen 1-2 kg...dehogy semmi...sot meg hiztal is??!!!!
14. czviklneera (válaszként erre: 11. - Vacsa)
2012. máj. 24. 18:33
Napi 3 szor kajcsiztam. volt mikor reggelire gyümölcs, ebédre felvágott+ magos kenyér, vagy pur-pur kenyér. vacsira eddig volt mikor ettem kicsit, de már egy honapja nem eszek semmit 6 ora után.magasságom 176cm és hozzá most 87kg vagyok :(
2012. máj. 24. 18:32

Ha eddig sokfelet kiprobaltal, es be is tartottad, megsem fogytal, akkor en eloszor a helyedben kivizsgaltatnam magam...lehet, hogy valami hormonalis oka van a hizasodnak...

Szuzteakapszulatol csak ugy nem fog fogyni az ember, ha nem dietazik es mozog mellette rendesen!

Nincs olyan, h. Vki elszanja magat, le akar fogyni, dietazik es nem tud lefogyni....ilyen nincs...vagy ha van akkor tenyleg hormonalis dolog, amit szepen kivizsgalnak, rendbehoznak es elindulhat a fogyas...

En nagyon drukkolok, hogy sikeruljon:)!

12. czviklneera (válaszként erre: 4. - Timmy0520)
2012. máj. 24. 18:30
Ehy honapig nem ettem kenyeret, cukros dolgokat, lisztes stb kajcsikat. nem fogytam semmit. nem hagytam abba egy honapig rendeltem a kajcsikt ebédre és napközben probáltam csak 1-koduakat enni. sajnos ez semm inditotta be a fogyást! valamit rosszul csinálok?
11. vacsa (válaszként erre: 1. - Czviklneera)
2012. máj. 24. 18:29

Hogy ettél eddig (mármint a fogyókúrázás előtt)? Miket szoktál enni? Hányszor ettél egy nap?

Mitől híztál el? Hány kilót kellene lefogynod?

10. czviklneera (válaszként erre: 3. - Huncutka84)
2012. máj. 24. 18:28
Köszönöm! Vizet sokat iszom, napi 3 liter. szénsavast, és cukros üditőt eddig sem ittam. nem tudom hol abaj, de ma is ettem egy kefirt + magos kiflit. ebédre levest. és már vacsira megittam a fehérje turmixot. heti 2* biztosan mozgok igaz itthon ami jön :)
2012. máj. 24. 18:27

[link]

Nem csak a túlsúlyodat fogja rendezni viszonylag gyorsan...

2012. máj. 24. 18:26

Tömören:

Mindent ennei, de kevesebbet!

Sokat-kitartóan mozogni!

2012. máj. 24. 18:25
6. katie_rose (válaszként erre: 1. - Czviklneera)

Szerintem na tablettákra és turmixokra stb. pazarold a pénzed. Ha mindegyik olyan jól működne,akkor nem lenne túlsúlyos ember a földön. Max. direkt. :)

Mindenkinél más válik be sajnos.

Nálam a szénhidrát drasztikus lecsökkentése vált be. Húst, tejtermékeket, zöldséget és gyümölcsöt ettem. De ezekből nagyon sokat. 2 hónap alatt fogytam 14 kg-t. :)

Egy éve tartom a súlyom. (mondjuk most azért van rajtam 2 kg de babát várok és reggelente kenyeret eszem-az pedig bizony szénhidrát :D)

Norbi update:)

Nagyon sok sikersztori van a facebook oldalukon, neki is és a Rékának is, no cukor no liszt, és kb ehetsz amit akarsz csak a megfelelő időben.

2012. máj. 24. 18:24
Elszántság, akaraterő, kitartás, ésszerűség, amit javasolni tudok. Látom update-eztél, mi vele a gond?
3. Huncutka84 (válaszként erre: 1. - Czviklneera)
2012. máj. 24. 18:24

-Kontrolalni a kaloriabevitelt pl kaloriaszamolassal ( ha tul keves akkor raktarozo uzemmodba valt a tested es hizni kezdesz, ha tul sok akkor meg egyertelmuen hizni kezdesz :-) )

-Minimalizalni a szenhidrat es cukorbevitelt (nem teljesen kizarni, mert akkor amikor kivanos leszel, felfalsz mindent

-Rengeteg tiszta vizet inni, szensavas ucsiket elfelejteni (ha keves vizet iszol, azt is megfoghatja a szervezeted + segit a detoxikalasban)

-Sportolni legalabb heti 3x ( a cardio csak az elejen segit a fogyasban, aztan elkezdesz stagnalni... izmot kell epiteni (nem leszel bodybuilder, csak szep noies) mivel az izmok alapallapotban kaloriat egetnek)

Ez a legtobb embernel bevallik

2012. máj. 24. 18:22
DUKAN diéta. Van itt róla egy fórum
2012. máj. 24. 18:19
Nagyon el vagyok keseredve, mert már lassan minden diétát kiprobáltam és sajnos egyiksem jön be, 1 hete elkezdtem szedni a szüztea kapszulát és hiztam 3 kg. lehetséges ez? Valakinek jó ötelete vagy diétás sztori ami tényleg hat és jó is. Előre is köszönöm!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook