Hogyan etessük az eldobott kiscicát? (tudásbázis)
nem nyalja tudtom szerint a kutyus a popóját de magát acica nyalogatja tisztogatja magát főleg evés után próbálja a popóját is nyalogatni de amikor hátra fordulna mindig eldöl:)És az a mániája, hogy a tejes tálkájába belemászik és úgy iszik aztán meg van rémülve, hogy az egész lába tiszta tej meg a nyaka is:))
jól hangzik!!! már biztosan megmarad!!
Egy kis véreb lábra támad és harap úgy kotorna bele a lakásba mint a nyúl ahogy nyilik az ajtó jönne be :)
minden cicus egy kis egyéniség, lassan kiderül, mi lakik a tiédben is:)
majdnem olyan két cicád, mint az enyémek!! fõleg a fekete-fehér nagyon hasonlít Füleshkémre;))
nagyon arik. de a bébike viszi a pálmát!!! szuper a nyávogós kép!!!
teljesen egytértek nebulá-val!
mondd csak, a kutyus nem mosogatja el? csodálkoznék, he nem így lenne!
Örülök, hogy már eszik, de mosdatni is kell.
Langyos kamillás vattával szoktam a szemeit megtörölni és a popsit is, naponta többször, amíg nem mosdik egyedül.
igen és mindig általában a kicsik tünnek el alig, hogy megszeretem őket eltünnek egyiket a házunk előtt vasalták ki képzelheted mikor felhivott a párom:((Én neveltem fel és olyan nehéz volt túlélni ezt de hát ez ellen nem lehet semmit tenni macska szabad állat:(Még jó, hogy megörökítettem a telefonon az egyik picurt
sajnos én is ilyesmiről tudokbeszámolni :(( borzasztó!! mindig hiányozni fognak:(
De ha sikerül kicsit később összehivni őket akkor felrakom később vagy ha pihiznek valamerre akkor este:)Volt olyan, hogy 8 cicánk is volt csak sajnos fogyó eszköz:(Mindig eltünnek vagy lemérgezik őket vagy elkoborolnak nem tudom de már 3 kis cica tünt el egyik napról a másikra számomra ez egy örök titok marad:((
Nagyon édesek:)nekünk is az anya macska pont ilyen szinű:))Na majd ma esti etetésnél lefeotózom őket a 3 gráciát és felteszem :))
de van ám! kutyusom mindig volt, most nincs, mert sokat vagyunk úton, volt már 19 cicánk, akkor a három anyukának egyszerre volt kölyke:)
most 4 cicánk van, kukkants rá az adatlapomra!
Nagyon tündér a kis cica. Imádom őket, meg a kutyusokat is. Vigyázz nagyon rájuk!
Köszi:))Izgő mozgo mindig mászkál utánam meg a kutya után:)Neked van kutyád vagy cicád?
CUKORFALAAAAAAAAATKA:DDDDD
olyan kis édes!! gratula!! :))
Fent van a képem az adatlapomon:))
Oké holnap lefotózom a kisasszonyt:)
látod, sikeres örökbe fogadás lett ebbõl! nagyon örülök!
ha annyira odavan a kutyaszalámiért, akkor elõször morzsold szét az ujjaiddal, így ellenõrizheted, hogy nincs-e benne szilánk. sok örömet vele! aztán majd egyszer tedd fel a fotóját az adalapodra, légyszi!
A kutyánk meg eszik még kacsa farhátot is nincs baja tőle hisz ha a csontot megeszi akkor a szalámitól sem lehet olyan nagy baja:)Na a főtt farhátról amit eszik a kutyám arról szokott kapni husit eszi ám és a belső tüdőt is megeszi ez főtt farhát a kutya boltba lehet venni.Köszi:)
Sziasztok! Én nem tudom, de a kutyaszalámival nem vagyok megelégedve. Tele van apró, szilánkos csontokkal. Én még a kutyámnak sem adom oda, nemhogy a cicának. Nem is ajánlom. Inkább, mint korábban is írtam, májkrém (bár ettől hasmenése is lehet), lehet neki főtt farhátról húst leszedni (bár tudom, hogy a nyerset jobban szeretik, de én inkább főzve adom nekik).
Sok szerencsét kívánok a cicához.
Már eszeget a picúr:)Iszogatja már a fecskedőből a tejet is:)Meg nassol a kutya szalámiból is:)
igen! tápszert adhatsz neki így, vagy laktózmentes tejet. ne tehéntejet! arra nincs neki a gyomrocskája felkészítve:(
drukkolok!!
Egyszer anyukám talált egy 1 hónapos körüli kiscicát, aki szintén nem akart eleinte enni, ráadásul hasmenése is volt. Mindenki azt mondta neki, hogy ne tartsa meg a cicát, nem tudni mi baja lehet, mert amelyik macskának hasmenése van, az el is pusztul. De szerencsére megmaradt Maszat, mert anya langyos tejbe tett (először csak) 1 kocka étcsokit, a cica megitta, és pár nap alatt elmúlt a hasmenése, teljesen rendbe jött.
Elolvastam jó sok információ van benne közi:)
A fecskendő az ami ilyen inkecios tűhöz van?Mert olyannal nyomunk a szájába de elforditja a fejét mindig
További ajánlott fórumok: