Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan éljük túl a szakítást? fórum

Hogyan éljük túl a szakítást? (beszélgetős fórum)


7. andilaci (válaszként erre: 2. - Felhőcske**)
ápr. 3. 17:30
Felhőcskének igaza lehet én is ugy gondolom!!!
ápr. 2. 11:17
Szia,hát olvasom elöttem lévők hozzá szólásait.Teljesen igazuk van minden szóval eggyet értek.De azt hogy mindezeket hogy tedd meg azt senki nem irja le,ha megfogadod szivesen adnék rá pár tanácsot.Kegyetlen érzés a "szerelmi bánat" javaslom hogy első lépésbe menj ki a szabadba ha jó idő van sétálj eggyet ha lehet szabadba tedd ha nincs rá lehetőség akkor egy félórás-órás séta a városba,ligetbe is meg teszi lényeg ne legyél egymagad bezárva a gondolataiddal mertvazok meg őrítenek idővel.Keress olyan személyt akinek le tudod mondani mi bánt és hogy mik a sérelmeid kb 1-2 hét kell sajnos hogy k8heverje az ember az ilyen dolgokat. :( De ez meg erősít és nemsokára ujra fogsz tudni hinni az emberekbe.
5. Bichi (válaszként erre: 1. - Applepie999)
ápr. 1. 22:57
Fogadd meg saját tanácsodat, amit másik fórumban adtál. Valami motivációó és cél...
4. aszeszmegesz (válaszként erre: 1. - Applepie999)
ápr. 1. 19:06
Amikor egyre rosszabb lett a hozzáállása hozzád, már érezned kellett volna valamit. Talán az egészben az a szerencse, hogy rövid ideig tartott. Most sírd ki magadból, aztán gyorsan felejtsd el. Fiatal vagy még, előtted az élet, no meg a pasik.
3. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Applepie999)
ápr. 1. 17:55
Most akkor szerelmes vagy, vagy csak megalázva érzed magad, esetleg csalódottnak? A két utóbbi esetben lépj túl rajta. Nem téged, hanem önmagát minősíti a viselkedésével. Ha még mindig szereted, akkor csak az idő segít, de ahogyan a kérdést feltetted, szerintem nem erről van szó.
ápr. 1. 16:28

Szerintem lépj túl rajta, ennyit érdemelt!

Szép szavak mögött, talán nem is volt érzelem!

ápr. 1. 16:02
Mondd meg, hogyan lehet erkölcsileg megbékélni a szakítással. A srác elhagyott, rövid volt a kapcsolat, de nem tudok megbékélni a szakítással és minden nap sírok. Annak ellenére, hogy a srác szerelmet esküdött nekem, mesélt az érzéseiről, sok bókot adott és így tovább, aztán egyre rosszabb lett a hozzáállása hozzám. Árulásnak érzem magam, és megpróbáltam megmenteni ezt a kapcsolatot, de nem segített

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook