Hogyan adhatok hozzá másik e-mailt a Google fiókban? (tudásbázis)
6. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:19
Mit jelent az "Állandóan megpróbálják a barátaim is más eszközökről. Én meg nem bírok belépni"? Hányan használjátok? Kérdezd meg tőlük a jelszót.
5. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:53
Számítógépről vagy laptopról próbáld az ilyeneket.
4. Violet18
tegnapelőtt 07:46
Sztem nem kell átlepned h beírd a kódot mert magától kitölti a gugli
3. jajjj
tegnapelőtt 06:15
Most jövök rá, hogy telefonról indítod. Próbáld meg asztali gépről, vagy elfelejtett jelszó helyett a jelszó módosítás funkciót megkeresni.
2. jajjj
tegnapelőtt 06:13
Azzal van a gond, hogy visszalépsz a folyamatban, ha jól sejtem azért, mert ugyanabban az ablakban nézed meg az ellenőrző kódot, mint amiben az elfelejtett jelszó folyamatot elindítod.
Amikor eljutottál oda, hogy beírtad az email címet, aminek elfelejtetted a jelszavát, megnyomtad a küldés gombot, akkor nyiss egy új böngészőt, ott nézd meg a kódot, akkor ott lesz az eredeti ablakban a szövegdoboz, ahova beírhatod a kódot.
Ha nem értesz valamit írj rám privátban.
tegnapelőtt 00:03
Nem emlékszem a jelszóra. Rámegyek arra hogy elfelejtett jelszó. Kiküldenek egy ellenőrző kódot, legörgetem, megnézem, megjegyzem fejből. Vissza lépek egyet a nyíllal hogy beírhassam, erre eltűnik ez a menüpont és megint a fő emai jelenik meg. Mert ugye az üzenetekből lépek csak ki, de nem képes megjegyezni hogy hol tartottam az emailbe. Tényleg mindent jelszóval kell védeni és szinte mindenhol ezt használom már, azt hittem itt is, de nem. Valakinek a neve, meg a születési éve amit könnyen megjegyzek. Itt is, a gyakorin is, a másik 7 tartalék emailbe, a facebookon is, az ügyfélkaput kivéve szinte mindenhol. Végre ebbe az emailbe is be kéne állítani. Állandóan megpróbálják a barátaim is más eszközökről. Én meg nem bírok belépni. De hát kénytelen vagyok az sms-be küldött kódot megnyitni, és aztán addig eltűnik ez az oldal. Most mit tegyek? Ki fog ebbe segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tejet adhatok a babámnak, mindjárt egyéves lesz?
- Mit adhatok hányás ellen 1 éves kicsinek?
- Kutyámat behoztam a lakásba, de ígysem bírja a tűzijátékot nagyon sír hiába nyugtatom. Alvássegítő gyógynövénykapszulát adhatok neki?
- Milyen homeopátiás szerek adhatók gyerekeknek és milyen betegségek esetén érdemes alkalmazni?
- 10hetes a kilányom!Mit mond a tapasztalat?Mikor adhatok neki először gyümölcslét almapürét?
- Mit adhatok egy hörcsögnek a magokon kívül?