Hogy tud egy szerelmes férfi friss kapcsolatban egy másik nőt megkívánni? (beszélgetés)
Van,aki képtelen a monogámiára,akkor is,ha épp szerelmes.
Másképp működnek a férfiak,mint a nők.
Voltam én anno szerető úgy,hogy a másik (nős) fél halálosan szerelmes volt egy lányba.De azért velem is pásztorórázott…És én sem értetrem,hogy akkor a nagy,és nem pláltó szerelem mellett miért kellek még én is?
Így szocializálódott. 🤷♀️
A szerelem nem jelenti mindenkinek ugyanazt. Az a szerencsés, akinek azonos az igénye testiség és hűség terén a szerelmével.
Ha magyarázni kell , régen rossz!
Úgy hogy hiába szerelmes, törekszik rá hogy legyen mit mesélni majd az unokáknak
A testi szerelem más egy férfi szemszögéből, mint egy nőéből nézve.
Ugyanez érvényes a hűségre is.
Mese habbal.
a szerelem az az szerelem mindenkinél, lehet az nő, vagy férfi.
Ha igazán szerelmes valaki, az nem nézelődik más után. Ott már nincs szerelem, maximum valami vonzalom, valamiért.
Ha valaki friss kapcsolatban él és szerelmes, az miért kívánhat más nőt és miért kever is vele?
Magamból kiindulva, ha én szerelmes vagyok valakibe, nem is érdekel más. Férfiaknál ez másképp működik? Ők szerelmesen is simán megkívánnak mást?
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Miért irkál neten más nőkkel egy házas férfi? Mi viszi rá ilyenekre? Sok kapcsolat megy így tönkre.
- Elfelejtheti a fiú az első szerelmét, akibe nagyon szerelmes volt?Lehetséges, hogy 1, 5éves kapcsolat után két hónap után elfelejti?
- Szomorú szerelmes - szakítós - csalódással kapcsolatos idézetek, versek, sms-ek
- Kulfoldi szerelemre meddig erdemes varni, ha a ferfi szerelmes de nem àll készen 1 komoly kapcsolatra?