Hogy töltsem a szentestét egyedül? (beszélgetés)
Csatlakozom,itt a hoxán nem vagy egyedül!!!
A wellness hétvége jó ötlet!!
Nem tudom, ilyenen nem gondolkoztam. Mondjuk azt egy kicsit szégyelleném, mert fiatal vagyok,, és nincs senkim. Mintha nem kellenék senkinek.
most arra nem gondoltál, hogy itt legyél és a többi barátoddal cseveréssz keveset?
hallgass zenét, csinálj egy jó kis gyümölcssalátát, menj sétálni, szép hóesésben :)
nézz kirakatokat, vagy bármit,
én pedig majd gondolok Rád és máris nem leszel egyedül.
viszont csak a gondolat marad, mert ilyenkor a gépem asztala a fenyőfáé, ezért kb 2 hétig alig vagyok, csak ha fiam elmegy itthonról.
Ha így is megfelel, megbeszéltük :D
En tokre megertelek, nincs amerre laksz vhol vmi karacsonyi programos est vagy ilyesmi, lemenni ott megvacsizni, esetleg vmi musor van ott megnezni?
Szerintem ha van mód rá, próbálj Te segíteni másoknak, akkor úgy fogod érezni, hogy hasznosan teltek az ünnepek. Nézz szét, van-e a környékeden valami egyházi alapítvány, üdvhadsereg vagy hasonló, gondolom ők sem tétlenkednek az ünnepeken, elkel náluk a segítség (nem feltétlen anyagi), esetleg látogass meg valami egyedülálló idős embert.
Adj szeretetet és Te is fogsz kapni, biztos vagyok benne :)
Sajnálom. Félek tőle, mert sajnos olyan ember vagyok aki nem szeret egyedül lenni, csak ha baj van. Elég zűrös az életem most.
Én is egyedül leszek... megvacsorázom, csinálok egy illatos fürdőt, illatos mécsest gyújtok. Keresek valamilyen természettel kapcsolatos csatornát és aztán elmegyek aludni, ha a fiammal nem tudok beszélni a neten. Nem szabad annyira beleélni magad... Nekem ez a 4. karácsonyom lesz egyedül a lakásomban.
De ha igaz baratno akkor meghiv. Vagyis en biztos nem hagynam h a baratnom egyedul legyen. Szeretet unnepe ezer nem kene hagyni h egyedul legy.
Köszönöm, aranyos vagy. :)
Nem hinném. Ismer, tudja hogy szenteste nem zavarnám őket. Az a szeretet ünnepe, olyankor az ember a szeretteivel van.
Sztem csinalj magadnak fincsi vacsit, vegyel vmi kis alkoholt ha szereted,nez filmet es kozbe egyel egy jot es iszogass. Biztos lesznek jo kis karacsonyi filmek a tvben.:)
Szia! Nagyon sajnállak,én is voltam így,erre nehéz a válasz,hogy tereljem a gondolataimat,főztem,sütöttem,megettem!!! Néztem a tv-műsorokat,év vártam,hogy teljenek már el az ünnepek.De azért 1 fontos dolgot megtettem,gyújtottam 1 piros gyertyát,és kértem istent küldje el nekem a szerelmet és a páromat,hidd el megkaptam,és 3 éve vele ünneplem a karácsonyt!!! De ha akarsz gyere el 1 bejglire,és vacsorára.Szívesen meghívlak!
A filmekre gondoltam én is, de csak kis ideig köti le a figyelmem. Nem sokat tévézek.
Mindenképpen valami olyannal kellene, ami nem emlékeztet még véletlenül sem olyanra, hogy egyedül vagy. Teljesen leköti a figyelmedet, kényeztető programokkal színesítsd a napod, amikor igazán jól érzed magad. Egyszerűen törődj magaddal kicsit. :)
Még az is lehet,hogy a barátnőd meghív magukhoz.
Szerintem is nézz filmeket, Karácsonykor jó filmeket szoktak menni... egyél finomakat. A wellness is jó ötlet.
Igen, csak ez az egy barátnőm van, a többiekben csalódtam. Vagyis kiderült, nem is barátok, csak ha minden happy. A szűk családom elég bonyolult helyzet, velük nem lehet, mindig csak veszekedés van. A rokonaimmal nem tartom a kapcsolatot.
én is töltöttem már egyedül... tudatosan nem készültem rá, így nem volt olyan rossz. Nem szabad magunkba fordulni, hanem valami értelmes elfoglaltásgot kell keresni.
Szia!
Szuleid, baratod vagy vki hol vannak? Ha nem akarod elmondani bocsi a kerdest!
Örvendeztesd meg magad karácsonyra egy pár wellness-nappal
Kösd le magad! Egy kellemes film, éjféli mise, egy nagy séta, bármi...
csak ez az egy barátnőd létezik? Család? rokonok?
Közeledik a karácsony, és a szentestét egyedül fogom tölteni. Nem tolakodhatok be a barátnőmhöz, hisz neki is van családja. Kicsit félek, ez lesz az első karácsonyom egyedül, nem szeretnék befordulni. Valaki esetleg tudna tanácsot adni?
További ajánlott fórumok: