Hízlal az Actimel? (beszélgetés)
Miért kellene szenvedni?
Pl egy adag kelbimbó csupán 50 kalóriát tartalmaz, emésztéséhez és a tápanyagok felszívódásához 75 kalóriára van szükség, tehát egy adag ebbõl az ételbõl 25 kalória testzsírt éget el. A negatív kalóriájú élelmiszerek fogyasztása háromszor gyorsabb súlycsökkenést okoz, mint a böjtölés. Nem kell éhezni.
és akkor szenvedhetsz az éhséggel...
a szenvedés mire jó???
Szerencsés vagy. Biztos egyén függő is ez, kinek hogyan dolgozza fel a szervezete.
(a köt belém) idézőjelbe akartam tenni.
Én nem tudnék fogyni sokfajta gyümölcstől és tilos is számomra az energia és cukor tartalmuk miatt. :S
Most néztem, hogy olyan sportos családban, mint a Tiéd nem probléma :)
Gratulálok!!
"Tudom, hogy a fent említett 1000 kalória kevés (1500 az ideális . . csak példa )"
Direkt leírtam, mert tudtam valaki beleköt :DDD
Azért gondolom, hogy tempósan tekersz? Persze akinek nincs súly problémája ez nulla, de aki pont fogyózik nem a legjobb lefekvés előtt ( ha jól emlékszem az időpontra) Persze nekem mindegy ki és mit, abból mennyit eszik.
Mondjuk, ha napi 1000 kalóriára állítja be magát, akkor a száz az sok, főleg este. Nekem félóra tempós kerékpározás kell, hogy száz kalóriát elégessek.
Tudom, hogy a fent említett 1000 kalória kevés (1500 az ideális ..csak példa )
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a törökméz hízlal?
- A kenyér, ami nem hizlal - de táplál
- Ne fogyózz, mert hízlal!
- Hallottátok, hogy már a saláta is hízlal?
- Lehet adni Danone Actimel-t két éves gyereknek?
- Sose volt székrekedésem, 3 napja eszem az actimelt és az aktiviat, mondván jót tesz az emésztőrendszernek, és 3 napja nem voltam wc-n miért?