Hisztek e Istenben? (beszélgetős fórum)
Bár nem tőlem kérdezted, de én voltam.
Eszembe se jutott képzelt baráthoz könyörögni, se állatot aldozni.
Voltál már nagy bajban? Ha igen mit mondtál:Kérlek önmagam, segíts rajtam???
Ha jól értem Te is ateista vagy.Ez is válasz a kérdésemre.
Nyilván az emberiség is benne van a földön történt változásokban, de az ember megjelenése előtt is állandóan vátozott a föld.Jégkorszakok követték egymást, A Szahara helyén zöld erdők voltak.Máshol voltak a sarkok.s.t.b.
Te nyilván ateista vagy, ami nem baj, csak akkor elég lett volna ezt leírni.Szeretem a jó humort, de ez nem volt az.
Ki volt kapcsolva a Mise alatt, amikor kfelé indultam kapcsoltam be, és akkor szólalt meg.Nem zavartam senkit, mert már a tömeg is zajongott.
Magamban hiszek. Nem rimánkodok senkinek.
Ha többször emlegetsz valakit, akkor az nem csoda, hogy egyszer csak felhív.😀
Misén a templomban ki kéne kapcsolni a telefont vagy legalább rezgőre állítani.
és régen milyen keveset tudtunk,de egyre többet.de.hogy mindent megismerjük kevés az esély.előbb tesszük tönkre a Földet.
majd visszahívom,ha olcsóbb lesz a hívás.addig álljunk féllábon.
Nálunk kint a bejáratnál egy tábla. Jézus hív! De nem telefonon.
Az általad felsoroltakat hívják véletlennek.
Ez az isten hívősdi nekem csak maszlag, de persze semmi gondom azokkal sem akik ezt elhiszik.
OK, van ilyen. De mi idézzük elő, nem egy isten.
Én nem. Megátalkodott ateista vagyok.
Többször fordult velem elő, hogy beszétem valakiről, és egyszercsak megjelent, vagy megszólalt a telefon és Ő hívott.Vasárnap ültem egy misén és kértem hogy valaki akit szeretek jelentkezzen nálam gyakrabban.2 perc sem telt el, megszólalt a telefon és az illető hívott.Nem volt jellemző rá, inkább én hivogattam.
Kicsit bővebben kifejtenéd?
Nem. Abszolút egyáltalán nem. Egyikben sem.
Viszont van a fórumon 1-2 személy akiket kedvelek, szívesen olvasom őket és még ezért nem léptem le.😀
Nem. A többi is szúrja, e miatt jövök ritkán. Sőt, amiről a címében látszik hogy baromság, bele se nézek.
Ha már én is idetévedtem, akkor válaszolok a kérdések egy részére.
Valami vagy valaki van aki teremt, bárminek nevezzük. Az is biztos hogy érti a matematikát. Minden törvényszerűséget amit megalkotott, pontosan ki lehet számítani. És még mi mindenről nem is tudunk.
Ebben van hitem, de a vallások nem érdekelnek és a humbuk mesék se.
Annyi totál értelmetlen hülyeségről van téma, pont ez szúrja a szemed? :D
Hány ilyen témát akartok még nyitni? A régiekben nem lehetne erről beszélgetni?😀
További ajánlott fórumok:
- Hiszek egy Istenben...?
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Akik csalódtak Istenben, Sátánba, Angyalokban, Démonokban, ezotériában, spiritualizmusban, stb...
- Hiszel Istenben?
- Hisztek Istenben?
- Ti hisztek Istenben, vagy valami felsőbb hatalom létezésében?