Hipó helyett miért használ a legtöbb ember domestost? (beszélgetés)
:)
Ezzel én is így vagyok.
Néha már mániákusnak tartanak, hogy gyakran takarítom a fürdőt. De ott főleg szeretem a domestost érezni.
És ha több a mosogatnivaló, este mindent áttörlök domestossal a konyhában :)
Végre valaki hasonló véleményen van.
Egyszerűen imádom a lakást a takarítás végeztével, olyan átható domestos illat terjeng. Időnként elcsábulok és más tisztítószert is kipróbálok, de ha nem érzem a domestos illatát azt hiszem, hogy nem takarítottam ki alaposan:-)
A domestos szagát imádom. Nekem valahogy összekapcsolódott a tisztasággal. Ahol domestos szag van, ott tisztaság van :)
A hyporól nekem is a sulis wc-k jutnak az eszembe :)
Személy szerint azért, mert nem olyan büdös, mint a hypo. Valahogy a hypo szagáról, mindig az iskolai mosdók ill. a nyári tábori WC-k jutnak az eszembe:-)
A ruháknál pedig egyértelműen azt tapasztaltam, hogy a hypozott ruhák besárgulnak.
Takarítás után a férjem mindig megjegyzi, hogy isteni a domestos parfümöm:-)
További ajánlott fórumok:
- Minden nap 2 x hipózom a wc-t, árt a wc nek? Inkább domestost használjak rá?
- Mit használjak Calgon helyett mosáskor?
- Szerintetek használható napolaj helyett étolaj?Nem lesz valamilyen káros hatása?
- Norbi süteményei közül sokhoz kell zabkorpa, viszont csak zabpelyhem van. Ha ezt porrá darálom, használhatom korpa helyett?
- A paleolit recepteknél feltüntetett egyes lisztek (kókusz, gesztenye, stb.) helyettesíthetők-e vagy csak az használható ami le van írva?
- Gmail helyett más jó fiók?Többféle használható karakterrel az emailcím választásban, unom, hogy a nevem összes normális formája foglalt!