Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hideg bableves recept

Hideg bableves recept

A Hideg bableves hozzávalói:
0.5 kg tarkabab
1 csomag leves zöldség
1 közepes vöröshagyma
1 -II- burgonya
Fokhagyma,só
1-2 db füstölthús kocka,(izlés szerint)
6 tojás
ecet
tejföl


A Hideg bableves elkészítési módja:
Elkészitjük a bablevest,a hozzávalókból,beledobjuk a hagymát,és a tisztitott burgonyát is.(Szigorúan hús nélkűl,nem szabad zsirosnak lennie).Ha megfőtt a bab,a tojásokat felverjük villával,és belecsorgatjuk a levesbe,és elzárjuk a gázt.Ha kihült,berakjuk a hütőbe,hidegen tálaljuk ecettel,és tejfőllel.

Nyáron nagyon jól esik a 30-40 fok melegben.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hideg bableves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook