Hétfőtől munka nélküli vagyok...aki szintén ilyen helyzetben van..írjon..hogyan tovább? (beszélgetés)
Végül is ezért tartott csak eddig a munkám...mivel ahol én dolgoztam hallássérültek jártak..és a jelnyelv hiánya az hátrány volt...de most lesz időm ezt is tanúlni...sajnos elég nehéz....
tehát a lényeg van nekem még jövőm ahonnan eljöttem..csak most tanulnom kell...
Az első pillanatok nagyon nehezek voltak, de nem bánom ha pihenhetek végre!
jön a tavasz....holnap megyek haza anyuhoz, legalább vele is többet lehetek...szóval nincs itt gond:)
Ezzel teljesen egyetértek! :)Ha nem így fogja fel valaki, az sajnos magával tol ki.
Május01: a lényeg, hogy kösd le addig is magad valamivel, amit szeretsz, ne ez járjon a fejedben állandóan! Hidd el sokat segít!
Legyen ez a fórum egy biztató fórum:)
Adjunk egymásnak, hitet, lelket...
Én annyira megszoktam a pörgést, a reggeli korán kelést, hogy hiányozni fog.
Munka mániás voltam egy éven át, se nyaram, se szabim semmi...
Próbálom élvezni a s7abadságot..a párom örül, hogy nem dolgozok...mivel így rá is több időm jut...
Én febr.05-től paszív táppénzen vagyok máig, (30 napot lehet) és hétfőtől munkanélküli, 8 év és 2 hónap után. Úgy néz ki h. ápr. 01.től lesz munkahelyem az előző cég ahol dolgoztam. Egy hölgy megy szülési szabira és megkerestek, h. nem mennék - e vissza, hát remélem sikerül, még ha 2,5 évre is akkor is.
Szurkoljunk egymásnak! - Sok szerencsét és kitartást.
élet cél nevetnem kell!
mutass egyet...
Én tegnap dolgoztam utoljára.
Nagyon rosz volt,igaz én azért másképp fogom fel ,mert annak idején, én csak beugrottam valaki helyett.
1évig dolgoztam egy folytában, se nyár semmi...
Végre pihenhetek...nekem kifizetik a márciusi béremet is amit nem kell ledolgozzak...ez is valami..
Ja és jelnyelvi tanfolyamra fogok járni amit a szervezet adott nekem ajándékba..
Engem azért rúgtak ki mert nem tudtam jelelni....de érdekes módon egy évig nem szólt senki addig jó voltam..
Nagyon hiányozni fognak az emberek...
Szia!
Én ápr 29-ig vagyok. Addig tart a felmondási időm. Mennyi munkaviszonyod van?
Hétfőtől megszűnik a munkám..munka nélkülire megyek.
De azt sem tudom meddig játr a munka nélküli segély.
Ti hogyan dolgoztátok fel, a munkátok megszünését?
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Aki szintén álláskeresésin van, vagy aki volt már ilyen helyzetben: mehetek másik nap a Munkaügyi Központba?