Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Házasságban élők, hogyan oldjátok meg az anyagiakat? fórum

Házasságban élők, hogyan oldjátok meg az anyagiakat? (beszélgetés)

1 2 3
25. akinomuj (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 5. 10:38

Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket a házastársi közös vagyonról: [link]

Valamint érdemes keresned jogi és pszichológiai támogatást, vannak ilyen szervezetek. Ez csak egyre rosszabb lesz.

24. michelle.r (válaszként erre: 22. - Bless the child)
2022. júl. 5. 10:36

Ez lenne a megoldás, de hogyan? A közös ingatlanból úgy lehet kirúgni, hogy a felét kifizetjük. És onnantól fizetheti az összes költséget egyedül, mert egy ilyen fickótól max a kötelező minimumot fogja megkapni gyerektartásként.

Hogy bánhat ez a pacák az idegenekkel, ha a saját családjában így viselkedik? 😳

23. Babi11
2022. júl. 5. 10:14

Kedves kérdező?

Egy biztos,hogy a helyzeted nem normális.

Igy élni nem szabad!

Ki vagy mi vagy számára ebben a házasságban?

2022. júl. 5. 10:07
Én ezt úgy oldanám meg, hogy páros lábbal kirugnám ezt a facfejet
21. 94a06e9696 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 5. 10:03

Ha neked nem kell autó, mert minek, akkor neki minek 4? 4 segge van? Mondom ezt úgy, hogy a férjemnek is 3 van, de nálunk nem téma a pénz, pedig mindig ő keresett tízszer annyit.

Én tudom, és látom, hogy most ez nagy divat, hogy én pénzem, meg te pénzed, de szerintem ez nagyon nem normális egy családban, ahol meg az anya otthon van, ott pláne, ilyet mondjuk még nem is hallottam, hogy egy férjnek nevezett valami elkéri a gyerekkel otthon lévő feleségétől a családi költségvetés felét, főleg úgy, hogy az a férj miatt akkora amekkora, de egyébként semmilyen esetben...

Én sem tudom elképzelni, hogy ez a férfi volt annyira normális előtte, hogy gyereket szültem volna neki...

2022. júl. 5. 08:55
Nagyon megalázó kapcsolatban élsz, pedig családnak nevezed. Egy percig nem bírnám.
19. aszparagusz (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 5. 08:54

Mi az, hogy nála van a bankkártyát?

4 Autót tart fenn? Minek?

Valami itt nagyon nem ok. Nem hiszem el, hogy csak most változott így meg.

Egy ilyen pasival én el sem kezdtem volna az együttélést.

18. PöttyösPanka (válaszként erre: 16. - ,zumba)
2022. júl. 5. 08:53
Mi csak 7 éve vagyunk házasok, de az elejétől közös kasszán vagyunk.
2022. júl. 5. 08:52
Ez így nem normális. Bántalmazó kapcsolatban élsz. A gyerekeket nem tudná és nem is akarná elvenni. Azzal csak sakkban akar tartani. Sok-sok erőt kívánok, hogy ki tudj lépni ebből a borzalmas helyzetből.
16. ,zumba
2022. júl. 5. 08:50
Nálunk első perctől fogva közös kassza van, igaz, mi még cirka 38 éve házasodtunk...Nem volt sosem azonos mértékű bevételünk, de ez sosem szült szemrehányást. Ma másként állnak már a párok a pénzügyek kezeléséhez(külön kassza, számla, külön vásárlás, ki mennyit fogyaszt) Én elgondolkodnék , maradjak-e ebben a helyzetben a gyerekekkel.
15. Ágio8405 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 5. 08:41
El ne hidd hogy megkapja a gyerekeket. Az ilyen törtènetek hallatán mindig az jut eszembe hogy miért szül valaki ilyennek gyereket? Gondolom nem most 2 gyerek után kezdődött ez és előtte minden tökéletes volt….?
14. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 5. 08:39
No comment Ez nevetséges.
13. 8d00a82c06 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 5. 08:30

Fiatal vagy ahhoz,hogy ebbe beletörődj ès làbtörlőkènt èld le az èleted!

Valamit csinálj,ha nem akarod hogy a gyerekek roncsok legyenek!

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - 8d00a82c06)
2022. júl. 5. 08:21
tudom, nem is számítok.. 😐
11. 8d00a82c06 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 5. 08:17
3 èv alatt ha itt tartotok sok jóra ne számíts!
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Napsugár8)
2022. júl. 5. 08:15

Sokszor ennyi se elég..... ez a nevetséges. Nagy lábon él,neki 4 autója van, nekem egy sem, mert minek? En nem mehetek sehova, 2 kicsivel nem enged... Börtön nekem a ház. Közben meg ő kapja a 40ezres gyorshajtási csekkeket. És a magyarázata az, hogy sokat is vezet, ezért kap. esküszöm fogyatékos... Ha megenlítrm a válást, akkor megkapom, hogy elveezi a gyerekeket plusz semmit sem kapok. Engem rohadtul nem érdekel a pénz. Viszont 2 gyerekkel nem bírna😅

90 a törlesztő, 50-60 körül van a rezsi

2022. júl. 5. 08:14

Tehát vagy-vagy...

Nem mondom, okos gondolatai vannak a férjednek!

Nekem (már) nincs férjem, tehát a kérdésedre nincs válaszom.

8. 8d00a82c06 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 5. 08:11

Közös kassza.

Nincs olyan hogy ki mennyit keres.

Összedobjuk ès annyi az annyi.

Ja,ès èn kezelem a pénzt.

Számlákat.

7. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 5. 08:10

Vagyis szükség van havi közel 700 ezer Ft-ra ahhoz, hogy a picivel együtt megéljetek belőle??????

Drágaság az van, no de ennyire????

Mennyi a rezsi és a törlesztő?

2022. júl. 5. 08:09

3 éve

Mivel folyton nála van a bankkártyam, ezért megemlitettem neki, hogy az nem az övé ne sajátítsa ki. Azt kaptam erre, hogy akkor fizessem en is a részem. (törlesztő felét, stb)

Ő szeret nagy lábon élni.

Kérdésem lemaradt, más hogyan oldja meg a kasszát?

5. 8d00a82c06 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 5. 08:09

Ès hogy képzelte??

Ez az anyagiassàg undorító!

4. LBO (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 5. 08:08
F@sz@ egy férjed van...
2022. júl. 5. 08:06
Ez hülye!
2. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 5. 07:56

Én ezt most nem nagyon értem...

Régen vagytok házasok?

Ez most valami újdonság a férjed részéről?

2022. júl. 5. 07:47

Férjem jóval többet kap, hiszen ő dolgozik, én itthon vagyok a gyerekekkel gyeden, kicsivel cseden.

Elvarja tőlem, hogy többet beleadjak a budgetbe, mint amennyit kapok.

Mert hogy ő vásárol be, és az ő számlájáról sok elmegy. De ő nem a spórolás mimtaképe.... bár való igaz, hogy drágasag is van a boltokban. De szerintem ez elég undorító, hogy többet vár el tőlem, mint amennyit kapok. Magamra nem költok,pénz 98%val ő bánik, semmi beleszolasom nincs. :(

Törlesztő, rezsi, bevasarlasok kb 335 ezer ft (egy fő része) Ennyit vár el, hogy álljak, viszont kevesebbet kapok. :(

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook