Házasodna a gazda ... (beszélgetés)
Utolsó valósáshow után azt mondtam nincs ennél lejjebb. Van.
Szerintem csak azért hívják valóság show-nak, mert hús-vér emberek "játszanak" benne, nem robotok, amúgy minden kitaláció.
Mi sem nézzük az ilyen műsort, nem szeretjük, ami nem a valódi életel tükrözi vissza, akkor miért valóság shóvnak,nen tudom jól írtam le.....
Biztos lesz egy, esetleg kettő műmellű, virsliszájú csajszi is, már csak azért is, hogy a pasik is nézzék a műsort :)
Bár az én férjem ki nem állhatja az ilyen nőket...nem is fogja nézni :)
Nem tudnám ezekből a csajokból kinézni, hogy minden délben ott gőzőlögne az ebéd az asztalon, de többségükből még azt sem, hogy, konyít valamit a főzéshez.A többi ilyen műsorból kiindulva, amit láttam.
Az biztos, igazad van, hogy nem csak a markukat kell majd tartani a csajoknak, hanem tenni is kell érte valamit!
Mert biztos jól hangzik, hogy már mindent megtennének ezek a pasik, hogy legyen csajuk, sőt most még válogathatnak is belőlük, de azért, ha mást nem, legalább az asszonyi kötelességeket el kell látni!
Apósom például minden délben, mikor a harang megszólal, az ebédnek az asztalon kell lennie (persze ő is gazda)!
Egyet kell értsek,és a mondás nagyon jó: Ha a paraszt nem szarik a városi nem eszik...de itt állj!...A műsorban nem egyszer kihangsúlyozta Lilu..az meg ki???- hogy a nagyvárosban élő hölgyekhez szól...vááááá!Ne mondja nekem sneki embör fia,hogy majd egy városi,nagyvárosi nő elmegy tanyára,vagy egy olyan helyre,ahol több 100 disznó van ,mosklékot ad a jószágnak,kitrágyáz stb...bár lehet a hülye pasik- itt tisztelet a kivételnek!!!!- majd eltartják a hátsójukat, ott a pénz anya,menjél vásárolni..én meg megyek a földekre!Az ilyen pasikat csak az tiszteli aki maga is szereti a földet,vagy vidéki!Ez a véleményem!
Nekünk nics nagy gazdaságunk csak kicsi, de ismerek nagy gazdákat, akik beállnak a napszámosok közé dolgozni és egy jó gazdának piszkos lesz a keze a nap végére. Mert az szereti a munkát, nem csak kiáll azt eligazítást tart.
Ez már biztos! kiváncsi leszek hány csaj feji meg a teheneket... :)
Tiszteletben tartom azokat, akik szeretik nézni.csak a szöveget kell elmondaniuk,ami előre meg van írva. A hölgyeknek nem a stúdióban kellene bizonyítani, hanem a gazdaságban a rátermettségüket.
Most néztem az egyik hetilapban a gazdák képét, de a műsorban is feltűnt már, hogy a két Tamás nevezetű gazdi mennyire hasonlítanak egymásra...
Igen, csak azt nem gazdának hívják, hanem napszámosnak...
Van aki arannyal, van aki mással. Régebben Én Mi is foglalkoztunk állatokkal, van tapasztalatom.Persze van ollyan gazda is, aki nyakkendős.
hát ja, de inkább a szar mint a kenőpénz:D
Nem leszólásból írtam , hogy szagos, de viszont ahogy a közmondás tartja: ki mivel bánik azzal kenődik. Ez a munkájukkal eggyütt jár.Én csak a jó gazdáról fogalmaztam.
azért ott is van ilyen is olyan is:D
Szokták mondani ha a paraszt nem szarik az úr nem eszik!
Én csak dícsérni tudom azt a fiatalt aki mezőgazdasággal,állattenyésztésel foglalkozik!:)
imádkoztál ma dezdemóna?:D
Nem is mondtam, hogy nem csinál semmit, csak azt, hogy valószínűleg a piszkos munkát már nem ő...
Mellesleg, mint már írtam régebben, mi is mezgé munkával foglalkozunk, úgyhogy tisztában vagyok a dolgok menetével.
Az biztos, hogy egy gazdának, főleg, ha állata van, se Karácsony, se vasárnap...!!!
Nagyon igazad van! Ha van is ideje nagyon nagyon kevés! És össze köti a kellemest a haszonossal! De a partner olyan kell lennie!!!!!!!!!!!
Én is néztem a műsort... nekem ez nem fura, igényes, dolgos gazdáknál ez így van.
Emberem utazott/zik mezőgazdasági termékekben, láttam egy-két "tanyát". Némelyiktől a szemem-szám elállt (utóbbi nálam igen ritka) olyan a környezet és ez nem feltétlen pénzkérdés -persze az is, hanem igényesség, rend- és munkaszeretet.
Sokan irigylik tőlük azt, ami van, viszont az ezzel járó munkát soha senki nem irigyli.
a gazda az valaminek a gazdája, méghozzá egy birtoknak, nem feltétlen mindig koszos büdös:DDDD
de pl ha kisborju születik ott van és akkor te se szagolgatnád:P
Ez is egy forgatókönyves produkció,nem az igazi világ. Állatok közt koszos, és szagos a ruha, és idejük sem lenne erre a játékra , ha valóban Ők a gazdák.Jó gazda éjjel nappal készenlétben van.
Nyilván kell a napszámos, ehhez semmi kétség sem fér. De ez nem azt jelenti, hogy ő nem csinál semmit, illetve, hogy nem ért a földhöz, jószághoz. A fontos döntéseket pedig nyilván ő hozza, a gazda. És hát nem kis felelősség jó döntést hozni, mikor mit művelnek épp a földeken, milyen folyamatokat végeznek, és aztán még az időjárás is közbeszól. Szóval igen, kell a munkás neki, egyedül nem bírná.
Újabb gagyiság!:-))Ez kell a magyaroknak már akinek én ritkán nézek tévét:-)))
azért érzi sértőnek mert ő egy paraszt, nem ugy mint nagyanyáink:D
mekkora hülyeség már ez a házasodna a gazda?!
addig bírtam, míg a Lilu két helyszínen megjelent és igyekezett minél autentikusabb parasztlánynak látszani
a haja két rusztikus varkocsban, pörgős szoknya, miegyéb... röhej
További ajánlott fórumok: