Bevásárlási szokások, tippek (beszélgetés)
Valamint jóval kisebb a felhajtás...ugye azért csak jó háziasszonyok módjára sütünk 2-3 féle sütit, nem ám 6 minyon a cukrászdából, mert csomagolni is szeretnénk, nagy örömmel. Annyira jó, hogy eljöttek a fiatalok! Végig sem tudtam enni a menüt, annyi finomságot készítettem, jó lesz elővenni pár hét múlva, amikor pont lustálkodós hétvége lesz.
Holnaptól olcsó lesz a káposzta Sparban, csinálok még friss salátát.
Szia, igen 🙂
Kedves lányok, asszonyok! Sokaknak bizonyára furcsa lesz, amit mondok, de én szeretek spórolni 🤣 Benéztem a netbankba, az elmúlt napok bevásárlásai alapján állítom, jobban beosztom a pénzt hétköznapokon. De jó, hogy hogy ritkán van ünnepi habzsi-dőzsi. És most nem a forintosított összegére gondolok, hanem arra, hogy más napokon mi milyen ügyesek vagyunk. Sikerélménnyel tölt el a hétköznapi háztartás szervezés. Remélem, ti is csendben büszkék vagytok magatokra!
Sziasztok!
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Szép napot kívánok. 🥰
Örülök hogy sikerült beszerezni a sonkát, kolbászt és pár dolgot időben.
Szia. Anyudnak mielőbbi gyógyulást kívánok.
Jó magam részéről jövő hét elején kezdődik a húsvéti bevásárlás. Sonkát pedig párom veszi minden évben húsvétra. Ő anno falusi volt jobban
tudja a sonkának, azaz füstölt dolgoknak az érettségét mint én. Így az az ő reszortja. Nekem kuponjaim, és levásárolható pénz összeg van a Tesco hipermarketekben a klub kártyához, abból intézem egy részét vásárlásra, a többi dolgokat pedig piacon vásárlom ha lehet házit idén. Akciós árakat pedig minden héten nézem az okos telefonon letöltött itteni hipermarketek oldalán.
Ne stresszelj kapsz mindent ,,az Aldit nyomatják nagyon ,,
A Lidlben is van finom sonka a Picktől,,
Jobbulást anyukádnak❤️
Sajnos, nem tudok segíteni. Én megvettem a füstölt csülköt a piacon, ami csont nélküli. Az lesz a sonka helyett. A fagyasztóban meg van mindenféle csirkealkatrész. Mást nem kell venni.
Gratulálok a fiadéknak, anyukádnak jobbulást!
Szép napot kívánok.
Hát igen. Sajnos idén elmarad a veteményezés, mivel egyik jó
ismerősünk intézett nekünk nagy beton elemeket ami 1,70 magas.
Éppen tegnap kezdték el
be rakni körbe. Este jöttünk haza és hát tényleg nagyon frappáns megoldás. Ezen nem tudnak át járni a vaddisznók. Anno focipálya hatalmas területe volt ezekkel az elemekkel el kerítve amit cseréltek újra. Sajnos ilyenkor a drót kerítés nem jó ötlet.
Aztán a belső Föld munkálatok is átrendeződés alá kerül.
Ez pár ottani kert tulajdonosoknak köszönhetjük akik segítségüket felajánlották, ami ritka
a mai világban. Én meg csak főzök bográcsos ételeket nekik és persze a sör nem maradhat el a férfiak részére amit megérdemelnek😊...
Megyek mert ma is nehéz napunk lesz. Ja és köszönöm szépen hogy írtatok. Puszi mindenkinek. További szép napot kívánok nektek.🥰
Szia! Nálam is tönkretették a kerítést megint, pedig vascsövet fűztem az aljára. Nagyon nagy erejük van.
Nálam a haj bevált, csak ebben az évben nem frissitettem, igy jártam.
Másik oldalról meg a szarvasok jönnek, újabban a tulipánt is megeszik, küzdök velük is.
LM hab-sprayt találtam a Metróban.
Azt a kis egyadagos pikszist kerestem :)
Szép napot.
Írtam hogy van kertünk.
Igazából nincs közel, nekünk egy buszra kell ülni hogy ki jussunk.
Újból körbe kellett keríteni mert a vaddisznók egy helyen bejártak. Így dupla kerítés van körbe és hát palákat raktunk a kerítés
Köré jó sokat. Hát nem tudni hogy azt is át szakítják vagy nem.
Gondoltuk rakunk sűrű sövényt végig a kerítésen belül. Remélem jó ötletnek tűnik. Hát kiderül majd. Jobb ötletem nem volt. Ti mit gondoltok jó ötlet?
Megállapítottam, hogy Metró drágább lett, mint a Spar.
Drágább a banán, cukor, tej, hagyma, só, káposzta, ezeket vettem volna, kihagyva. Liszt ötszáz-valamennyi, Aro-s nincs. Laktózmentes kávétejszín nincs. Mondjuk ez a Sparban sincs, talán megszűnt? Vendégnek utoljára 200 ml-es FreeFrom tejszínt vettem.