Hat "X"-en túl (beszélgetés)
be kell irni a legfelsó sorba, hogy www.webforditas.hu
Ekkor bejön egy oldal. Regisztrálsz, és használhatod amikor akarod. Az a jó benne, hogy mondatokat fordít
Az a webfordító, hogy működik?
Jó reggelt mindenkinek.
Akkor miért nem jelöltök ismerősnek a facebookon?
Jó reggelt!
Tudod erre azt szokták mondani, hogy nincs lehetetlen, csak.......
Én is tapogatózom csak a játékban, meg webfordítóval fordítom az angolt, de jól elvagyok:) A facebook többi része pedig magyar:), csak az összes játékok nem
Hiába ajánlgatod, én nem boldogulok a facebokon, csak azt tudom megnézni, amit küldtök...
Velünk se igazán történik semmi, de néha, azért gyere ide is,hogy tudjuk, jól vagy!
..igaz, én voltam a múlt héten kirándulni Szabolcsba, nagyon szép , a társaság jó volt, sokat nevettünk!
Köszönöm nektek. Én sem játszom, mert van egy csomó hasznos, és örömteli elfoglaltságom.
Ha lesz egy kis nyugis időszakom, megpróbálok bejutni valahogy. :)))
Alfoldi13! Összhangban vagyunk. :D
Nem vagyok szük szavú, csak keveset járok a hoxára, mert magával ragasott a facebokon a FarmVille:) Már ajánlottam neked is:)
Meg az az igazság, hogy nem történik velem semmi.
A férjem dolgozik én meg egész nap számítógépezek.
Nem fogyok, igaz nem is hízok.
Nem megyek sehova, mert már nincs jó idő.
Hát csak ennyit tudnék mindennap leirni:(
Jó reggelt! Legyen szép napotok.
Évi nagyon szűk szavú vagy mostanában.
Megvigasztaltál. :))) Most úgy élem meg a tévedésemet, hogy időt nyertem. Hétfőn Megyek Fehérvárra, de előtte van még egy csomó dolgom. :)
Hurrá, mindennel kész leszek!
Valami nagyon nincs rendben nálam. :)
Előző bejegyzésemnél azt hittem vasérnap van.:)))
Akkor nekiszaladok még egyszer. Vidám szombat délutánt kívánok mindenkinek! Kisült a diós bejglim, ettől még szebb a nap.
Puszi mindenkinek!