Használd az agyad és megváltozik az életed (beszélgetés)
Közben látom a választ.:)
akkor nem akertad eléggé.
a gondolat ereje N A G Y.
Igen! Pont ez az,hogy olyan nagy dolgokra gondolok ami abban a helyzetben csak egy álom lehetne,és van,hogy meg is mosolygom magam érte,de ettől függetlenül sokat játszom a gondolataimmal és tervezek..és bejön. :D:D
Nem jártam agykontról tanfolymra.
Csak nagyon akarok valamit az agymban elképzelem.
Nagyon akarom.
És nem akarok senkinek se ártani.
Működik.
van egy nagyon egyszerű agykontrollos technika, hogy kimondod vagy csak rá gondolsz: "töröl, töröl..." vagy átalakítod pozitívvá a gondolatot és úgy engeded el.
Én a kreativitásért felelős agysejtjeimet nyüstölöm. :))))
Ez eddig ok,de ekkor jönnek a képbe a kételyek,h mi van ha mégsem így lesz,nem sikerül,stb...Na ez ellen mit tehetek?
kifejtenéd???? mert azért ez nem ennyire egyszerű... ismered a vonzás törvényét? vagy a reikit? vagy agykontrollt??? vagy mi az ami alapján gondolod ezeket???? írsz valami konkrétumot?
Merjél nagy dolgokat is akarni az élttől.
A gondolat erejében bizzál.
nem nagy takarítás.
Csak amit akarsz azt képzeld is el.
Húú ez nekem már kicsi korom óta bejön...eljátszok a gondolattal,hogy mi lenne ha....és azt veszem észre,hogy pár év múlva bejön. De sokszor olyan dolgokra is gondolok,ami abban a helyzetben képtelenségnek tünik. Igazán nagy dolgokra gondolok.
neked soha nincsenek negatív gondolataid?????
Az ember hangulatát a környezete befolyásolja.
Te mindig legyél higgadt és elfogadó.
gondolat nagytakarítás...
Egyetértek,de nem tudok mindig csak pozitív dolgokra gondolni.Főleg ha rossz napom van.Ezeket h lehetne kivédeni?
Ez magától értendő.
Légy önmagad.
Ne akarj másolnak rosszat.
ez nekem szólt?? :)
ha igen; de teljesen komolyan gondolom hogy a negatív gondolataidnak is teremtő ereje van... azáltal hogy energiát adsz neki...
Senki se születik Einsteinnek.
Próbáld ki és legyél türelmes.
ezt magad se hiszed kolyan.
Arról van szó, hogy akard és úgy is gondold.
Teljesen képzeld el úgy a dolgokat.
Kevesebbet használ, nem? Mármint én úgy tudom, hogy Einstein is csak a 15%-át használta a teljes agykapacitásnak, az átlagember meg 10% körül.
Arra gondolsz, hogy akkor meg is kapom?? Igen, ezt tapasztalom... és vigyázni kell, mert ez olyan irányban is igaz, hogy ha valamit nagyon nem akarsz... nem?
és akkor szerited sikerülni fog????
Próbáld ki, hogy erősen akarsz valamit az élettől.
hát, ez igencsak a maximum amit használ az ember...
Abból indulok ki, hogy az ember az agyi tevékenységének mind összesen csak a 20%-t használja ki.
További ajánlott fórumok: