Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
hű akkor van bonyodalom!!sajnálom de majd dűlőre juttok!!!hidd el!!
Küldöm légipostán. Na én is megyek aludni mert a torkomnak az a pálinka már kész van... DDD. Apával közben össze is vesztünk a tesó témán. Szerinte nekem fontosabb hogy autóm legyen mint gyerekem. Tényleg jó lenne egy autó, de a tesó fontosabb.
BAnya majd felrakod a naplódba Meli ruháját az esküvőre?
Szia. Még nem lehet. Itt a lakás, újítani kell, ha kész lenne már a tesó rég a pocómba lenne.
eladtam egy pár dolgot a te..-ve..-en,azokat!!!
Na húzok vasalni!
Szép álmokat mindenkinek!
Küldjétek légipostán a vaslnivslót, mert apa éjszaka megy melózni, így ráérek!
Na kész vagyok a csomagolással:))
mert???kapd el apát minden nap és összehozzátok hamar a kis tesót!!:))
de jó én már azt hittem 2 éves kopra után mehetek melózni:))a gyetet sem csökkenti nekünk?mert én 8 éves koráig azt kapom....
Áh. Erről már lemaradtunk.
Na küldjetek vaslni, mert nappal sosincs rá időm!
Na akkor gyorsan ugorjatok neki, mert még van addig 2 hónap.
Ja rátok még nem vonatkozik. Akiknek már van bébijük azokat nem érint, meg akik asszem idén esnek teherbe kb. május-júniusig.
Na akkor ennek utána kell járnom de akkor apát megkell sürgetni. A gyed is munkaviszonynak számít nem? Mert akkor nem kell egy évet melóznom
Dávidka 12 kiló úgyhogy még jó a négyes. DDD
nekem anyu telefonált ma és ő is ezt mondta!!!!
hát érdekes lenne ha ránk is vonatkozna!!
de régebben valami olyasmiről volt szó hogy aki 2010 május után szül arra fog vonatkozni nem? vagy kavarom valamivel?
Ez asszem a akik júniusban vagy júlisban esnek teherbe azokra vonatkozik. Ha esetleg rosszul tudom az írjon mert akkor gyorsan összehozzuk a tesót. De most nagyon elegem van.
Na meg is kaptam a választ!
A plusszosban 52 db van.
Nektek még elég a 4-es méret? Nem kicsi nektek?
Igen a négyest. Abban 56 darab van. akkor az a pluszos? azt nem tudom.
Zsuka!
Olvastam a naplódat.
Én nem hallottam még sehol és nem is olvastam, hogy a megszületett babákra nem vonatkozik a 2 évre való csökkentés.
Ezt hol hallottad? Nem bánnám az tuti!
Ja nekünk a négyesben van 56 db.
Bitos elég, mert mi is kb 3 hete használjuk a plusszost. Igaz Meli már több mint 10 kg.
Pontos adat majd jövő hét pénteken, mikor betölti az 1 évet!
na az nagyon jó!!!!!!!!!
nekünk mondjuk tuti elég a 4-es
Most megnéztem a 4+ ban 52 db pelus van.
én meg most vettem hugg..t és 4 est mert a p...s 4 es volt ,hát majdnem kicsi lett:)) most már én is 4+ fogok venni!!
Jövök majd később csak csomagolnom kell mert 4 dolgot adtam el a te..-ve.. -en:))))hurrá megy ez nekem is:)))
Tuti hogy a négyest használjátok? Mert mi a 4+ -ost, mert kidörzsölte a sima 4-es MElit!
További ajánlott fórumok: