Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Puszi Csajok!:-))
Hogy vagytok ma?
Én még mindig szarul... Apa és Domi elmentek a kutyakiállításra, én meg elkezdtem itt naplót írni, már többen mondtátok, hogy kellene!:-)))
Kellene egy kis segítség! Honnan tudom, hogy hányan olvassák a naplóm? Hová van az írva?
Én is ezen a véleményen vagyok!
Ezt a sütit már sütöttem kb 2 hete, de most változtattam a recepten, és sokkal ízletesebb lett!
Afrodita!
Megtaláltam a naplódat! És én vagyok az eslő aki a kedvencei közé tette!!!!
Nagyon szépen fogalmazol a naplódba.
Majd ha te is olyan nagy képeket akarsz betenni, akkor szólj és segítünk!
Már meg is sült, csak kicsit hülni kell.
A neve Gyümölcsök rács mögött. És isteni fini, és fél óra alatt össze lehet dobni.
Na más!
Itt elég borús az idő, nem is tudom hogy el e merjek menni majd Melivel vlahova.
Épp most sül a fini süti a sütűben. Olyan illatok vannak, hogy hangosan korog hozzá a hasam. Ismét adok a fogyókúrámnak.
Sziasztok Csajok!
Mi ez a pangás? Most olvastam el a baglyaink esti tere-fereréjét. Sokáig bírtátok csajok!
És megint az a fránya politika! De tényleg ezen agyal az ember lefekvés előtt és ébredés után is. Botzasztó!!!
Na,apa felvonult,elteszem én is magam holnapra..
Szép álmokat mindenkinek:))
na más:DDD
Édes Nóri a kis kalapjában:)),meg ahogy rámol ,az sem semmi....
Nekünk is itt van.....de azt hiszem itt is marad!
Hite vesztett lettem.....kire szavazzak?Áááááááááááá.....pont ezt akarták!Mert most azt csinálnak amit akarnak!
Akár csak kádár bácsi idejében!
Csak ott nem csúfolták demokráciának!!!!
Na csajok!
Már megint csak itt kötöttünk ki!De sajna akármiről beszélünk....akkor is ez a vége!!!
Itt NEM lehet ÉLNI!!!Lassan már halni se....ahogy Julika mondja!
Bezony!!!::((De erről már lemondtunk!:(
Főleg most.....ebben a rohadt bürokráciában....ki a fene futkos hónapokig a bankba????Fele pénzt ráköltöd mire odaadják!::((