Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Köszi :)
sosem aggódtam a súlya miatt de nagyon bosszantott az a büdös banya ( nem Csilla :) ) .. állandóan valamit fikázott , miközben tudtuk, hogy nincs igaza.
Szia. Köszi. Már én is erre gondoltam, mert este a kádba szeret pisilni. Azért biztosra megyek elötte megpróbálom jól megitatni.
Szia Lia. Nagyon szép a keresztelőruha. És szép súlyban van Detti.
szia Banya. Mi van anyud testvérével? Jobban van?
próbáld meg este pancsinál!
Leveszed a pelust róla és hagyod szabadon
állj nála egy kis pohárral készenlétbe ha engeded a vizet tuti pisilni fog
persze jó ha segít valaki megtartani vagy Dávidot vagy a poharat!
Sziasztok. tud nekem valaki tanácsot adni hogyan vegyek a Dávidtól vizeletet? Nem akar bilibe pisilni, vizeletgyűjtő zacsi meg szart se ér.
Allig akar inni is mondjuk, megint tök lázas volt és fájt a hasa. Holnap reggel vissza kell vinnem dokihoz vizeletmintával.
Nem lesz az ferd, csak most tűnik úgy.
Meg a többi foga mikor jön, majd akkor igazodik rendesen össze a fogsor.
Úgy vettem észre, hogy egy kicsit ferdén jön, de gondolom, kiegyenesedik majd!
Még csak a bal csücske fehérlik!
Épp kartam kérdezni, hogy fogilag hogy álltok?
De örülök neki, hogy már ő is büszkélkedhet foggal.
Ngy-nagy gratula Bazsinak!
Pénteken lesz a kis babucim 1 éves. És olyan gyorsan elrepült ez az 1 év, hogy alíg volt csecsemő. Visszasírom azokt az időket, mert hiányzik nagyon, hogy babázzak vele.
Tényleg jó nyomon követni a gyerkőcök fejlődését. Olvasni, megvitatni, hogy miket művelnek már.
Szegénykém! Te is és Bazsi is!
Te meg vele sírsz, hogy nem tudod felvenni?
sziasztok :)
nemsokára viszem Dettit az új dokihoz tanácsadásra, kíváncsi leszek, mit mond :)
Jaaaaaaaaa!
És egy fontos dolog!
Bazsi egyiok fogának kint van az egyik csücske!!!!!!!!!!!
Húúúú Banya!
Még 3 nap, és Meli 1 éves lesz! Borzasztó gyorsan telik az idő! Mikor elkezstünk beszélgetni, még csak pár hónaposak voltak, most meg...
Jó nyomon követni, ahogy ezek a törpék fejlődnek! :)))
Sziasztok!
Hát a forró víz tegnap javított kicsit a dolgon, már valamennyire mozgóképes vagyok!
Muszáj is, mert Lajos ma már ment dolgozni! Annyi a baj csak, hogy Bazsit nem bírom felemelni, pedig jönne nagyon, de így csak sír!
Így letérdelek hozzá, de akkor is csak mászna felfelé rajtam!
Örülök nweki, hogy tudtam segíteni!
Ha ma rendeltétek, már holnap ott is lesz. Egy kék színű futáros autó viszi majd.
Banyuskám imádlak!!!!
Megrendeltük Imcsinek az ajándékot!! Apa is csak lesett hogy milyen olcsó!!!