Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Ne is mond!
Nálunk a kutya is egy szemétláda, mert állandóan csalja ki a szobából a gyereket az előszobába. De amikor Meli meg akarja fogmni, akkor elmenekül. Nem győzőm a gyereket visszahordani hogy lássam főzés közben.
Na azt én sem.
A nagyobbiknak pár éve beadattuk, és egész télen beteg volt.
Az bosszantó!!:(
Nekem pedig vírusos a gépem, úgyhogy soxor nem is tudom, hogy mit küld el és mit nem...e-mail írása közben pedig van, hogy egyszerűen fogja magát és újraindul az egész...
Lehet, hogy azért nem ébredt fel, mert annyira biztonságban érezte magát!
Marcus is olyan jó gyerek volt! De hát - kitágul a világ lassan előttük...:), mi pedig szaladhatunk utánuk:):)
Na ez merha idegesítő dolog!
Milyen netetek van?
A bárányhimlő ellenit az "unokatesó" kapta meg, semmi gondja nem volt utána, még csak be sem pirosodott neki!
Mi az influenza elleni oltást fontolgatjuk, mert állítólag "világjárvány" lesz...már előre félek, mert ha én elkapom...:( Nagyon rossz beteg vagyok!!!
PEdig nálunk érdekes, hogy felébred mindenre, mert 2 és fél hónapos koráig kötzünk aludt éjel nappal. De úgy hogy semmi nemkeltette fel, csak a korgó pocakja!
Na ezt a jó szokását mára elvesztette.
Majd a menincococcusost is be akarjuk adatni, de adoki tanácsára csak 1 éves kora után,mert akkor csak 1x kell szúrni őt.
Ja és a bárányhimlő ellenin is erősen gondolkodunk.
Már az elsőt megkapta, és nem azanp, hanem másnap volt lázas, és semmivel sem tudtam levinni neki, a kúp és a panadolt váltogattam neki.
De azt mondják, az a jó, ha belázasodik, mert a szervezete elkezdett dolgozni a kórokozókkal szemben.
Na ez az, hogy még én is nehezen venném be, nem még a gyerek...de hát egy hős, mert ha néha krákogott is, azért lenyelte...
Jövő csütörtökön megyünk a Prevenar oltásra. Remélem, nem lázasodik be utána. Ti beadatjátok Melinek?
Meli külön szobában van,de a légzésfigyelő bébiőr része mindig megszólal, és arra ő si felriad.
De nem lehet Melivelegy szobában aludni, mert minden neszre megébred.
Épp valamelyik nap próbáltam ki, de nem jött be a dolog!
Lehet hogy most kezdett el hatni a zservezetében.
Mi si kaptunk olyan antibiotikumot múlkor Melinke, hogy másfél hétig szedtük. De a doki azt mondta hogy az egész üveget tatalmát be kell venie a gyereknek. Hú de szörnyű íze volt!
14 hós? Akkor nem is vagyunk "lemaradva"!
Én is nehezen bírom az éjszakázást még akkor is, ha napközben itthon vagyok. Lenne ezer dolgom, de csak akkor tudok tevékenykedni, ha Marci elvan egyedül is, vagy a kiságyban (egyre ritkábban).
Én is sajnálom a férjemet, mivel most egy szobában vagyunk kénytelenek aludni mindhárman, így még nehezebb elviselni, ha Marcusnak rossz éjszakája van.
Tök jó most én bestzélgetek magammal.
Melit most raktam le aludni.
Alíg tudtam tőle megebédelni, mert mindig rajtam lógott.
Most csak annyi a dolgom, hogy apánka főzök ki egy kis tésztát a pörihez,és ennyi volt mára4
Igaz már vasaltam 1 óra hosszat is délelőtt.
Remélem én is, hogy segít!
Szerencsére, ma már nem kell antibiotikumot adnom Marcinak. Olyan erőset írt fel (Zinnat), mint a lórúgás...Érdekes, hogy éppen ma dőlt ki hosszabb időre, amikor már nem szedte.
Ne is mond a fogzást!
Evelin lányom is hónaposan kezte a fogzást,és 14 hónapos volt mikor ez első foga kibújt.
Remélem Meli nem ilyen lesz, mert adig tuti megőrülök.
És szegény Zoli sem bírja addig az alvás nélküli melózást!
Erre azt mondták, hogy hinni kell benen.
Én hittem ezerrel, a tejserkentő bigyókban, de javulást nem észleltrem egyiktől sem.
Na de most is bízok benne, hátha Melinke segítenek majd!