Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Szia!
Én is csak akkor tudok lazítani, v. házimunkát végezni,ha Marcus alszik, bár a mai nap kivétel -most elvan egyedül:)
Szia!
Az az örökös házimunka!
Sziasztok!
Itt vagyok.....igaz nincs túl sok időm.....attól függ a csajszikám mennyit alszik,meg most jár le a mosógépem......teregethetek!
Köszi a figyelmet és az aggódást! Nagyon örültem a privi üzeneteknek is!!!
Amikor visszajöttem, akkor írtam egy párszor, de akkor nem volt időm és energiám látogatni az oldalt, ill. nem tudtam fejben tartani, hogy kivel mi történt, úgyhogy feladtam.
Kenjük neki ezerrel, de úgy látszik nem használ.
LEhet szólok a dokinka,hogy írjonfel olyan ecsetelőt amit a patikában kevernek ki.
Nem, csak annyira ismerős volt a neved.
ÉS amikr már kivoltálírva, aggódtunk hogy mi van veled!
Látod hogy odsafigyeltünk egymásra!
Itt vagyok, csak Marcit közben tisztába is tettem:)
Igen, a pocakosok fórumból is lehetek ismerős, de a vége felé már egyrészt elég sokáig nem volt netünk, másrészt az utsó hónapot a kórházban töltöttem toxémiával, ezért nem tudtam írni.
Vadmalna! Olyan ismerős a felhasználó neved. Éppen azon töröm afejem ,hogy honnan. De rájőttem, a pocakosok fórumból.
De ha jól emlékszem a terhesség végefelé, már enm jelentkeztél be, mert nem volt netetek?
Meli imádja ezeket a zenélő, csörgő dolgokat.
A nagyobbik lányom szekrénye tele van ilyne dolgokkal, és az egyik nagy kedven, a röhögő maci, de úgy röhög hogy a teste is rezeg hozzá. Na ezen meg Meli kezd el kacagni.
A másik meg a éneklő kacsa, aminek a csőre is jár éneklés közben. Ezt meg tök jó lefogni, és akkor jó hülye hangot ad ki a szerkezet!
Uhh...jó lehetett...:((
De az a jó, hogy már meg lehet előzni ezeket az oltással!
Nekünk is volt kábeltévés internetünk. A helyi tv társaság netje, de olyan lassú volt, hogy sokszor az idegösszeomlás kerülgetett mire egy oldalt betöltött.
Így váltottunk, telefonos netre.
Ez aranyos:)
A körömvágás nálunk is két emberes munka:):)