Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Szia Keresztanyu.
Én is azt tanácsoltma neki, hadja így, és cserélje fel a két napló nevet. Aztán úgy válogassa szét a bejegyzéseket.
Kicsim gyönyörű mind a két lányod, Melike nagyon ügyes naponta többször végig nézem a videokat ami a naplódba van.
Puszi
Sziasztok csajok!
Csak benézek.....megint.
Nóri nagyon szenved......nem tudom mi a baja?
A káposzta e vagy a foga?
6 órától fürdésig sírt......
Most beájult.....
Sziasztok!
Bocsi, hogybeleszólok, de babanaplót lehet többet is nyitni, nekem is kettő van egy unokás és egy szép képeknek ez útobbit tegnap nyitottam.
További jó beszélgetést.
Akkor ez gyors főzés volt.
Jó neked, hogy Viki megeszi a bolti főziket. Meli egy kis finnyás fruska, és az első kanál után összeszorítja a száját és nincs tovább kajálás.
Sütőtök brokkoli van itthon, és krumpli répa.
ezekből főzök neki de cukkinit nem szoktam venni.
apu kertjében volt a nyáron, de nem fagyasztottam le.
Végül si tök mindegy!
Vagy átírod a naplócímeket, és úgy válogatod szét a dolgokat! Azt viszont lehet.
Akkor ízlett neki?
Hogy csináltad, krumplival?
Sziasztok!
Bekukk, gyorsan visszaolvasom a napi termést:)
Szerintem nem lehet csak egy sima naplót tusdz létrehozni. Most néztem kersztanyám naplóját annak is kettő van, de egyik babanapló.
De utólag tudsz álítani még rajta, hogy milyne témák vannak benne.
na jó marad így.
hogy vagytok?
Viki ma először kóstola a cukkini főzeléket, délben adtam egy pár kanállal aztán végül 4-kor bevágta az egészet!
igen ez a baj, sima naplót csináltam.
pedig pont fordítva kéne.
???? ezt meg hogy csináltam?
De most néztema z adatlapodon, hogy a mi kis csaldunk sima naplónak van feltüntetve. LEhet azért.
És milyne naplót csinálál aminek az utolsó bejegyzése 1970.01.01?
NEkem Evi bosszúból csinálta, mert valamiért leszídtuk, és azt hitte hogy kicseszett velünk.
Aztán ő nézte a firkát, és ő neki kellett megmagyarázni anank aki kérdezte, hogy mi történt a fallal.
Az én Evim ceruzával dolgozik, úgyhogy radíroztunk ezerrel. Ő meg irka firkát csinál.
Laci szerint féltékeny a Vikire azért csinálja, sztem meg nem, mert ezt mindig is csinálta, csak ő nem tudott róla .