jaj ne is mond.De még azt is besuvasztani...holnap végzem a lakáson az utcsó símításokat díszítéseket.Délelőtt oviba lesz fenyő ünnep,aztán persze.Akkor nem ártana sütit is csinálni.
hát szombaton van az a hétfő, vasárnap :) vezényeld le ügyesen...nem kell neked csinálni mindent...hadd készülődjenek ők is ...csak akkor lesz karácsonyi hangulatuk
azt a kutyafáját mindjárt itt a karácsony.Kb félig vagyok kész.És még szeretném a gyerekeket is bevonni az ő kis ajándékaik becsomagolásába mármint amit ők adnak.DE MIKOR??? A múlt héten naggyából kiszámoltam saccoltam hogy 24.-e a jövő hét hétfőn lesz kb.Aztán megint számoltam kicsit pontodsabban akkor vasárnapra jött kie.Ma szóltak már hogy szombaton lesz holnap ne szóljatok hogy pénteken lesz!!!!
Holnap délelőtt a fiúkkal oviba lesz műsor délután lehet hogy nikihez kell suliba mennem megőőőőrülök.Mikor csomagoljak????Kedvesem már mondta hogy a kotyvasztásnál mit készítgessek majd elő csütörtökön.Szombaton mamánál nagy családi kaja.Oda sonkát főzünk zöldséág körettel meg töltött kacsát a töltött káposztát és a levest mama csinálja.Na de sütit kéne csinálni több félét is....megőőőőőrülök.Vasárnap sülteket szoktunk enni.Csak ezt a hetet éljem túl.Ja és péntek délután karácsonyfa díszítés is.Szóval legyen okos így az ember lánya.