Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Harc a NAV-al fórum

Harc a NAV-al (beszélgetés)

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Semleges)
ápr. 2. 11:59
:-)
12. semleges (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 2. 06:17

Ennyi? Oké:)

Miért érzem úgy, hogy megfognak szaporodni a kegyelmi kérvények?

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Globus)
ápr. 1. 18:18
Jaj, dehogy :) Nem tudnám egybe befizetni azért kaptam a részletet. Most is van visszatérítésem, kíváncsi leszek kiutalják-e? Most 0-ás a folyószámlám.
10. globus (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 1. 18:06

Akkor mégis figyelték és próbálták beszedni. Az értesítések átvétele/ nem átvétele kevésbé nyomhat a latban, hiszen azzal lehet és próbálnak trükközni.

Szerintem egyszerűbb, ha befizeted, azt hittem, több milliós tétel. Talán jóval kevesebb volt, ami felduzzadt évek alatt?

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Globus)
ápr. 1. 17:38
Fogalmam sincs, nem kaptam róla soha semmit, de azt tudom hogy az adó visszatérítést nem kaptam meg, hanem átvezették. 2021-ben adtam be a kérelmet, és tavaly szeptemberben kaptam meg a kegyelmet az elengedésről amiket a bíróságoktól tudtam meg. De így maradt több mint 200 ezer azt adták meg részletben.
8. globus (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 1. 16:57

Ez oké, a törlést hányadik evben tudtad intézni? Előtte nem kaptál értesítést, felszólítást?

Azért fura, mert normál esetben úgy leveszik, behajtják, mint a pinty.

Sokakat érdekelne a kulisszatitok, hogyan nem ;)

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Semleges)
ápr. 1. 16:53
Mint olvashattad kegyelmi kérvényt nyújtottam be és megkaptam....
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Globus)
ápr. 1. 16:52
Dehogy nem, dolgoztam és soha semmit nem vontak, pont ezért ért váratlanul. Most megtaláltak vele, de sikerült rendeznem.
ápr. 1. 13:30
Az összes tartozást törölték? Hogy kell ezt csinálni?:)
4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 1. 13:20
10 évig nem dolgoztál? Bocs, nekem ez tűnt fel leginkább.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Aranka2)
ápr. 1. 12:34
Szia! Nekem sikerült velük megegyezni, a valós tartozásra megkaptam a részletfizetést. A többit törli a bíróság,mert jogtalan. Nem keveset, havi 18500 Ft-ot kell fizetnem 1 évig, a súlyadót már rendeztem.....
ápr. 1. 12:12
Kár, hogy nem tudom ki vagy, szerettem volna tanácsot kérni.
febr. 14. 17:46
Bírósági ügyekből 10 éve fennálló köztartozásom volt a NAV felé, amivel semmit nem csináltak pedig volt munkahelyem. Most 10 év után eszükbe jutott, hogy végrehajtanak, viszont én kegyelmi kérelmet nyújtottam be, amelyet minden ügyből meg is kaptam. A Parlamenti Államtitkár az összes tartozásomat törölte, de a bíróságok ezt nem küldték tovább a NAV-nak. Voltak kint a lakásomon foglalni akartak, de felmutattam a végzéseket is semmit nem foglaltak. Viszont nekem kellett egy kérelmet írni, hogy töröljék a tartozást, mert jogtalan. Mivel új munkahelyem lesz így megint megírtam a kérelmet és csatoltam a bizonyítékaimat. Így vonhatnak a munka béremből? Jogtalan lenne, de én már félek mindentől!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook