Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hallott már valaki erről:B-LIFE fórum

Hallott már valaki erről:B-LIFE (tudásbázis kérdés)

2011. aug. 10. 13:53

1-2 gondolat a hozzászólások alapján:

Tényleg igaznak látszik a ranglista, hogy a Magyarok a világon a második legjobban széthúzó nép a máltai után. Annyi "okos" ember csak lebeszéli ismerőseit, hogy mit NE csináljon, de semmi hasznos tanácsra nem képes, hogy akkor MIT csináljon. Ha valaki nem megy az "ilyen" előadásokra vagy ha el is megy, csak annyi marad meg neki, hogy "pénzt kell befizetni" akkor a magam és ismerőseim jövőjét nem ezektől az emberektől tenném függővé.

Az biztos, hogy ha szakmai tanácsra van szükségem valamiben, akkor nem külső "szakértőkhöz" fordulok, hanem olyanokhoz akik legalább olvasottak a témában, de még jobb ha eredményeket is értek el. (Úgy látom itt max fender75 lehet ilyen.)

Ha az MLM annyira csúnya dolog lenne, akkor nem tanítanák gazdasági egyetemeken és nem lenne vizsgaanyag. Egy kalap alá vonni az MLM-et és a pilóta-játékot pedig szintén szűk látókörre utal.

Tájékoztatásul, "piramis elvre" épül az egész társadalom, politika és gazdaság, így a kedves negatívan kommentelők is abban élnek, csak a döntés lehetőségét sem adták meg nekik. Munkahelyen is megvan a tulaj, az igazgató, felső és közép vezető, csoport vezető és a munkás. Ki végzi a legtöbb munkát? Ugye nem ők keresik a legtöbbet?! De az is tény, ha nem lenne aki munkát adjon nekik, akkor semmit sem keresnének. Ismerős?

Arolo: valószínűleg nem adott lehetőséget egy pénzügyes felvilágosításra sem. Biztosítóknál volt az a pénz is, ami bizony kamatozott szépen, de jelen kormány volt oly kedves és elvette a NÉPétől (és vásároltak belőle MOL részvényt). Remélem arról is hallott, hogy reál hozamok is keletkeztek.

Marekrizs: jó a PSZAF link! Megtakarításra szükség van. Lehet kötni bármelyiket. De ha lehet, akkor olyat válasszon, amivel nem csak saját magán segít (ha már jó) hanem ismerőseinek is. Jaaa... hogy az Magyarként szokatlan cselekedet?! Én kérek elnézést... Túl "mezes-mazos" álom az ilyen. (NAGY Magyar akinek még ékezet sincs a gépén...)

+ a BLife-ról: egy kedves barátom invitálásának köszönhetően nekem is volt szerencsém részt venni egy ilyen tájékoztatón és úgy látom a lakosság (és a kommentelők) többségének fontos és hasznos információk vannak. Azért is jó, mert sokan nem olvasnak gazdasági lapokat és a "kétharmados" kormány(otok) pedig nem igyekszik (a sajtószabadság megfékezésével sem) tájékoztatni a lakosságot a VALÓSÁGról. Csak figyelni kellett volna, hogy a befizetett pénz a befizetőé marad, csak a befizető által kiválasztott közismert BIZTOSÍTÓ dolgoztatja (akik nem szoktak csődbe menni). Nem kötelező ismerősöknek tovább ajánlani; ez csak egy PLUSZ lehetőség (ami máshol nincs).

+ 1 kis pénzügy: aki otthon vagy bankban tartja a pénzét, annak kívánok egy bank vagy államcsődöt, hogy (utólag) tudja hol van biztonságban! (lsd. postabank)

UI: Tud valaki egy olyan alkalmazotti ÁLLÁST amiből milliomosként (nem forintban, hanem svájci frankban) lehet élni?! Ha igen, akkor jöhet publikusan is, nem csak priviben!!! :o)

15. Arolo
2011. jún. 15. 15:53

Egy kérdésem lenne Fenderhez. Ha jól értem ez egy hosszú távú befektetés. Mi illetve ki garantálja, hogy a pénzemet visszakapom? Mert erről mindenki mélyen hallgat!! Ez senkinek nem jut eszébe? Hány Tribuszerné kell még???

Sajnálom azokat akiket már befűztek, mert megfinanszírozták a "mentoraik" tengerparti luxusnyaralását és megtömték a pénztárcájukat. Nyugdíj ebből??? Na ne vicceljünk!

Tényleg undorító, hogy kihasználják az emberek tudatlanságát, naivságát!

2011. jún. 13. 14:55

Ha ez a B-Life egy MLM, akkor érdemes megfontolni az alul írottakat:Véleményem szerint a MLM a kapitalista rendszerek legundorítóbb profitorientált gépezete.

Csak a fejesek azok, akik meggazdagodnak,

köszönve a buta birkáknak, akik belemennek ebbe a piramis rendszerbe.

Persze hitegethetnek téged, hogy mennyire megéri a dolog, milyen profitot tudsz majd termelni, nincs miért kihagyni, de aki belemegy ebbe a dologba,

az nehezen fog tudni belőle kikecmeregni.


Rengeteg olyan kalózszervezet van ami MLM cégnek álcázza magát.


Ha az egyik ismerősöd meghív téged egy ilyen MLM céghez, akkor ne fogadd el a kérést, és érdemes megszakítanod vele a kapcsolatot, mert a hülye is látni fogja, hogy csak azért próbált a közeledbe férkőzni, hogy majd legyen még 1 ember, akit le tud húzni maga alá magának profitot termelve.


Lényegében véve: az ilyen vállalkozásba 3 típusú ember fog bele:

1. a pesszimista, ki nem lát más pénzszerzési lehetőséget, félti a jövőjét és rövid idő alatt akar minél több haszonra szert tenni, végig nem gondolva a potenciális rossz következményeket.

2. az ostoba, ehhez nincs mit hozzáfűznöm.

A naiv, manipulálható emberek szívják meg a legjobban a dolgot, hiszen nem is látnak át a kulisszák mögé

3. az undorító, agresszív, kapitalista, pénzorientált ember akit nem érdekel az se ha a saját anyját adósságba taszítja, a lényeg az, hogy minnél feljebb kerülhessen ebben az átkozott piramis rendszerben.(ui. látom van itt aki támogatja, van itt aki elveti az MLM-eket-> logikus a támogatók nagyvalószínűséggel maguk is tagok^, akik pedig ellenzik, azok a tisztánlátó, nem cső anyagias emberek)

2011. jún. 12. 18:23

Teljesen egyetertek veled Joco!


veled is Fender: tenyleg nem vagytok egy ertelmi szinvonalon Jococal... Undorito ez a mezes-mazos kozhelyes es tudatlansagra epito marketing maszatolas, amit itt eloadtal es amit altalaban eloadnak ezeken a prezentaciokon.


Es akkor ideznek en is. Ime a PSZAF allasfoglalasa a temarol:


[link]


kivonat: Ne lepj be, mert tisztessegtelen, kiszamithatatlan es bele fogsz bukni!

2011. máj. 11. 08:12

Tisztelt yoco!

A kedvedért utánaolvastam egy-két dolognak az interneten. Ezt találtam:"Akkor beszélünk illegálisan működő rendszerről, ha a kért összegért nem jár termék/szolgáltatás csupán fizetési ígéret arra, hogy majd egyszer, valamikor sokkal többet fog visszakapni. A piramisjáték lényegében arról szól, hogy a tagoknak megígért pénzt egy alsóbb szintről, az újonnan csatlakozott emberek tagdíjából finanszírozzák (és nem a termék árából, vagy a szolgáltatás ellenértékéből).A piramisjátékot a törvény bünteti, mivel sem kézzel fogható termék, sem szolgáltatás, sem bármilyen igényt kielégítő dolog nincs. Az ajánlással, becsatlakozással folytatott MLM rendszerű termékértékesítés viszont legális. A piramisjáték játékelméleti szempontból zárt rendszer, tehát összességében annyi pénzt nyernek a nyertesek, amennyit a vesztesek elveszítenek. A piramisjátékban csak az új tagok befizetéseiből képződnek a csúcson álló bevételei, az MLM hálózatba azonban folyamatosan áramlik a termékek termelői és fogyasztói ára közötti különbözet." Ennyit a piramis játékról. Nem a formáját kell nézni, hanem a működési elvét.

2011. máj. 10. 21:12

Tisztelt "yoco"!

Nem fogok leállni veled vitázni, mert mint látszik nem vagyunk egy szinten értelmileg. Míg Te csak légből kapott dolgokat írsz én valós alapokra helyezem a véleményem, melyet bárki megtapasztalhat, aki nyitott ember,veled ellentétben. Sajnos Te azok közé tartozol aki mindenféle bizonyosság nélkül okoskodik ahelyett, hogy utána járna a dolgoknak. Az ilyen emberek nehezítik meg azoknak az embereknek a munkáját, akik tisztességesen akarnak dolgozni. Valószínű Te még mindig a régi rendszer híve vagy( dolgozz sokat a gyárban és meg fognak becsülni!!). Ébresztő!!!! Ez már a múlt yoco!!!!! Amíg Te ezeken problémázol és más hasonló gondolkodású embereket is befolyásolsz a korlátoltságoddal és addig keresem azokat a milliókat, amikbe Te nem hiszel, mert a wikit olvasod. Azt kívánom neked, hogy dolgozz meg a pénzedért(persze lehet, hogy munkanélküli vagy) és mikor nyugdíjba mégy én csak röhögni fogok!!!!!!!

10. yoco
2011. máj. 10. 19:58

Kedves fender75. Te minek nevezed azt a rendszert amikor magad alá kell embereket gyűjtened és azoknak is, meg még azoknak is, és persze így tovább? Szerintem teljesen piramis formát fogsz kapni ha papírra le rajzolod. Ja bocsánat ez MLM, ami ugye azt jelenti hogy hivatalos formában működő piramis játék. Ugye itt van valós termék is. Egy úgy nevezett takarítsd meg a nyugdíjad magadnak AKÁRMI!! Én lennék szűk látókörű?? Inkább te neked kellene tájékozódnod. Ha segítségedre lehetek ajánlok egy oldalt a számodra amit figyelmesen olvass el. De gondolom te mint kulturember nem olvasol wikit, vagy más hasonló oldalt ahol valós információ van megosztva. Pedig nagyon hasznos információkat lehet onnan szerezni.

Idézek neked: "Az MLM-cégekhez csatlakozó emberek 99.9%-a sohasem profitál belőlük. Sok üzletépítő etikátlanul, kevés-munka-sok-pénz szlogennel építi az üzletét és elfelejti megtanítani a sikerhez vezető lépésekre az újonnan indulókat, mivel ő sem tartja be a szakma szabályait, sőt valószínű, hogy a felső vonala sem. Az így szerzett csekély, rövidtávú jövedelem etikátlan és megkárosítja a társadalmat. Bár lehet, hogy jogszabályba nem ütközik, végső soron minden szereplő (anyacég, üzletépítők mindegyike, MLM üzletépítői szakma, MLM üzleti modell, win-win üzleti séma) veszít."

Néhány MLM/rendszer úgy működik, mint egy szekta, „velünk vagy ellenünk” mentalitással. Megfigyelhető, hogy milyen gyorsan kiközösíti a csapat a kilépőt, és azt, aki kedvezőtlen információt fedez fel a módszer törvényességét illetően

Remélem minél több embernek felnyílik a szeme és inkább valós megtakarításba teszi azt a kis pénzét amit az állam még nem nyúlt le tőlünk.

fender75 hidd el a memoriámmal semmi gond. Te pedig pont úgy nyilatkozol mint az aki a prezentációt tartotta. A pozíciókat mi alapján osztják? Ki tud több embert beszervezni a piramisba? Vicces ugye? Mint ez az egész Blife.

2011. máj. 10. 14:39
ja és nem piramis játék és az alattad levő nem tud megelőzni!!!!!Ez fontos!!! Ne az interneten próbálj utánanézni, mert nem találsz róla sok mindent. Keress olyat aki ezzel foglalkozik és már legalább 4. pozícióban van ! Ő mindenre tud válaszolni!
2011. máj. 10. 14:29
Üdv mindenkinek!Elképedve olvasom a különböző hozzászólásokat itt és más fórumokon is. Sajnos olyan emberek írnak véleményt különböző rendszerekről, akiknek a leghalványabb gőzük sincs ezekről, csak hallottak valamit. Például olvasom "yoco" hozzászólását és meg kell állapítanom, hogy vagy rossz a rövid távú memóriája, vagy valaki nagyon át akarta verni. Bár a megnyilvánulás formája is hagy kivetni valót maga után. Tehát javaslom, hogy csak akkor írjunk le véleményt, ha biztosak vagyunk abban, hogy az állításunk helytálló, ugyanis semmi sem igaz abból amit "yoco" leírt. A B-Life igenis egy működő rendszer, csak sok embernek könnyebb kritizálni azt amit max hallomásból ismer, mint hogy vegye a fáradtságot és utánajárjon. Azt gondolom, hogy a lakosság nagy része elég szkeptikus ahhoz, hogy elmenjen egy prezentációra (amivel semmit sem veszít)és megismerjen egy olyan lehetőséget, mellyel boldogulhatna egész életében és kiváló életminőséget tudhatna magának, családjának. Az emberek kisebbségi érzéséből adódóan és félelmük az ismeretlentől arra vezérli őket, hogy a csak a kifogást keressék minden ilyesfajta lehetőségben, ezzel nyugtatva magukat, hogy nekik van igazuk. A B-Life egy olyan lehetőséget kínál minden dolgozni akaró ember számára, ami Magyarországon és Európában is egyedülálló. A lakosságnak fel kell ébredni és rá kell eszmélni, hogy hamarosan nem lesz nyugdíja senkinek, aki nem képes az öngondoskodásra.Vagy jobb sírni, sajnálni magunkat és közben várni, hogy a sült galamb a szánkba repüljön? Ez a program ebben segít egyedülálló módon és egyedülálló fizetéssel. Aki nem hiszi el, hogy munkával lehet sok pénzt is keresni az ne kezdjen bele, mert csak olyan munkatárs lesz aki félgőzzel fogja csinálni és akik miatt szidják az MLM rendszerben dolgozókat(miattuk szkeptikusak az emberek). Előbb-utóbb mindenkinek rá kell jönni, hogy elengedhetetlen az öngondoskodás. És még ezért fizetést is kapni?? Nem olyan rossz az higgyétek el.
7. yoco (válaszként erre: 1. - Lillka)
2011. máj. 4. 20:54
Kb 40 perce jöttem meg egy előadásról és azt vettem le hogy egy piramis rendszerre épül az egész. Ugyan is csak akkor lesz belőle pénzed ha legalább két embert beszervezel magadnak. de nekik is csak akkor lesz belőle valami ha ők is két két embert beszerveznek. Persze több ismerősödet is behúzhatod a csőbe ezzel (max6-ot). Negyedévente kell 100000 forintot befizetned megtakarítási alapba, de ha két embert bele rángatsz akkor ők fizetik helyetted, ha hármat akkor lesz neked is jutalékod. De nagyon vigyázz, hogy legalább az első két évet befizessék, különben visszafizettetik a jutalékodat! Magyarországnak jelenleg kb 2% tud ekkora összeget fizetni negyedévente. Abból kb 4000-en csinálják. Még az elején van nagyon az egész úgy hogy van benne még ráció. Nagyjából szerintem ennyi. Majd most jól lesikítják a fejemet azok akik csinálják ezt a Blife nevű akármit hogy ez nem így van, meg hogy nem értek hozzá. DE NEM ÉRDEKEL!!! Nekik ajánlom figyelmükbe Juszt László most megjelent könyvét.
2011. ápr. 15. 10:28
Éppen tegnap mondott néhány szót a kollegám.Et egy nyugdíjmegtakarítási forma, de pénzt keresni is lehet, állítólag nem keveset. Azért nem mondanak bővebbet róla, mert még nem elég képzettek a részletekhez és nem akarnak félretájékoztatni. Elhívnak az előadásra - ami nem kötelez semmire-, hogy ott pontosabb felvilágosítást adjanak.
2010. okt. 27. 00:09

lillka: ha egy ismerősöd mondta hogy menj el vele és megtudod, akor kérdés az hogy miért nem mentél el vele, és miért egy fórumból akarod megtudni azt amit ott biztosan megtudtál volna....


zezsua: ha hallottál róla de nem ismered, akkor miért beszélsz róla? amit én nem ismerek arról nem mondok mesélni róla semmit, hisz nem ismerem. (logikus)


Nehita4: Neked is azt tudom mondani, hogy ha nem tudod miről beszélsz, akor miért beszélsz róla?


Én tudom mi ez, nem fogom elmondani, de azt igen, hogy mindannyian tévedtek.


Akit meg elhívnak az menjen el és megtudja.

2010. szept. 10. 15:30

Mlm rendszerben megtakarításokat (talán biztosításokat) kell kötni. Ha belépsz kötsz rögtön magadnak egy ilyen megtakarítást. Szép összegű jutalékokat fizetne, de úgy hallottam nem mindig korrektek a kifizetésnél.

Negatívum: Ha az alattad lévő leelőz pontokban, akkor nincs jutalékod utána.

2010. szept. 10. 15:14
hallottam,de én sem ismerem.Viszont egy ismerősöm az elején kezdte sokat belefektetett,be is szervezett embereket,ami nem kis dolog.Most valahol a béka segge alatt tart jó mélyen.Gondold át ha be akarsz lépni,de mindig a fentebb valóknak éri meg az ujaknak majd csak idővel,de ahhoz sok embert be kell léptetni.
2010. szept. 10. 15:06
Egy ismerősöm ajánlgatja ezt a B-LIFE nevü dolgot de nem árulja el,hogy mi ez.Annyit sikerült kiderítenem a netről,hogy ez egy megtakarítási program,de elég hiányos az infóm még mindig.Valaki tudja,hogy mi ez???
2010. szept. 10. 15:04
Hallott már valaki erről:B-LIFE

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook