Halál minden fogyókúrára! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Halál minden fogyókúrára!
Hát ez se kicsi, elhiheted:D mondjuk nem is lötyi az tény:D.
Nálam ez viszonylag gyorsan megy, gyorsan fogyok, gyorsan hízom. most igazából annyi lenne, hogy kicsit jobban oda kellene figyelnem, de még nem állok készen rá...:D
Mármint Anyukám pl pont most csinál ilyen túros tésztát sütőben-igen fehér lisztes tésztából, cukorral...-és hát...alig ettem ma:D.
De holnaptól ismét dolgozom, ott meg nem igen eszem:D.
Még kivágnak malackodásért. :D
El nem tudom képzelni, hogy egy hét (max.) alatt kikerekedj. :))))))))
nekem a popsim izmosodik, érzem. Nem olyan lötyi meg kicsi. :D
Én futok. Nyújtok, rengeteget. Pilates, kick box, power walking, hulahopp, görkori, ugrókötél.
Most megtetszett ez a power walking vagy mifene.
Meg majd lesz kondi is...
Te/ti?
Sziasztok:)!
Tudom, hogy már lerágott csont, de a Czanik tényleg olyan kis húsgomboc:D, bár aki látta mostanában a Norbit, az is megmondhatja, hogy kezd kerekedni az arca...jó, tudom Én, hogy szívbeteg és már nem mer úgy edzeni, de ha a saját kajáját eszi,akkor elvileg nem hizhat, nem?!:D
Én most kissé kerekedtem...:D leginkább fenékre, ugye a sok-sok számítógép előtt töltött szakdoga-irással töltött óra...:D meg ugye a pótcselekvések-mindig kell, hogy legyen vmi a számban- a barátom meg nincs mindig kéznél...:D
Bocs Mindenkitől, kicsit épp zizzent vagyok:).
nah miujság lányok?:)
Arról még nem is nagyon beszéltünk, ki milyen mozgást csinál annak érdekében, h alakuljon:)
A fickó akiről írsz a világ legkövérebb embere volt 514 kilóval.Úgy vágták ki a falat ,hogy el tudják vinni a lakásból a diétásközpontba.Gyomorgyűrűt csak 250 kiló alatt kaphatnak valmilyen eü. szempont miatt,de neki sikerült lefogynia és megkapta a gyűrűt.Most "csak" 180 kiló már.
De tudod ez csakis civilizációs, jóléti epizód..anorexiaortorexiabulímia ,kóros kövérség,amig az élet fenntartása volt a központi program ,nem volt ezekre idő,és lehetőség.
Ha a kérdésaz,hogy megfagy a család télen mert nincs tüzelő,nem hiszem ,hogy az anyuka legfőbb gonja a plusz súly lett volna...
Sajnos lehet,hogy visszatérnek ezek az idők,és nem erről fórumozunk ,hanem hogy ki látott olcsóbban krumplit és hol.
Erre a kérdésre nincs válasz. Szélsőségek vannak, sajnos...
Általában az a probléma, hogy akinek KELLENE fogyni, az beletörődik kövérségébe, a vékony meg fogyókúrákba hajszolja magát...
Szerintem tökmindegy, ki mire szeret tornázni, kinek mi jön be, amíg csinálja, és szereti. Az a lényeg, hogy mozog.
A fitballt én is ki szeretném majd egyszer próbálni! :)
Szervusztok!
Az emberi szervezettől sok minden függ az ilyen fogyókura millió egy módszert kinálnak és hirdetnek én nem hiszek ezekben a legtöbbje költséges mindenféle módszer alkalmazása a zöme inkább becsábitás, de költséges kiadásokba próbálják rávenni az embereket. A táplálkozástudományi Intézetben dolgozik Pados Gyula ő is ilyesmivel foglalkozik, de komolyan vajon mi a legjobb mószer, ami hatásos és nem káros. Manökenek nyilatkoztak, akik nyilvánosság előtt szerepelnek és bevallották szinte önkinzásnak vetik alá magukat, azért, hogy a testsulyukat megőrizzék. Elmondhatjuk átestünk a ló tulso oldalára. Én azt mondom talán orvosi ellenőrzés mellett végezzék. Akadnak szerencsés alkatuak ehetnek bármit rajtuk soha nincs felesleges kiló. A másik fele még a viztől is hizik, vagy bármitől. Valaki nem tehet róla, mert örökölte a családban és nem tud mit tenni.
A VIASAT 3-on mutattak egy tulsulyos férfit legalább 3 mázsát nyomott három ágyat foglalt el a korteremben mozdulni egyáltalán nem tudott az orvosok vele szemben feladták a reményt a gyógyulása érdekében, de sulyproblémában szenved és adtak neki esélyt. Akadnak olyanok, akik azt hiszik magukról nagyon kövérek közben olyanok mint a csontváz hálni jár belé a lélek rossz ránézni akár az alultápláltakra. Valljuk be őszintén nehéz ezt szabályozni. Kérdem én is mit tegyünk ennek érdekében, hogy ne legyen semmi baj?
Szivélyes üdvözlettel:
Anyuci91
Én egy kövérkés fickót láttam a tv-ben,sőt a férjem mindig megis jegyzi,hogy hogy lehet hogy nálunk csak antisportoló kinézetű sportolók élnek jól a fitnesszből,nem létezik hogy nincsenek tényleg sportos kinézetű és értelmes szakemberek:)
Értsd ezalatt Czanik Balázson kívül pl. a Schobert Norbit:)/
Pontosan. :)
Én pont erre gondoltam, hogy fölösleges Czanikkal kínozni magad, hogy feszes popsid legyen, mert ha nem onnan fogysz, nem lesz. Továbbá ugyanannyi kajával Czanikkal nem fogsz fogyni. Aerob edzés kell. Az pedig csak az izmok formáját alakítja. HA alakítja. Még nem tornáztam rá, csak láttam.. és nekem nem jön be.
Na ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy szerintem a futás, görkori, gyors gyaloglás, bicikli, meg minden szabadban végzett sport 1000szer többet ér :)
Hosszútávon csökkenti, de mit tartasz hosszútávnak? :) 1 hónap, félév, évek?
Amúgy is minél több az izom, annál több zsírt éget :)))
Lehet hogy most butaságot kérdezek:
(nem ismerem Czanik videóit, de gondolom erősítő) ha valaki figyel a kajára és kicsivel az energiaszükséglete alatt eszik, és emellett csinál erősítő tornát (itt kis súllyal, vagy súly nélkül végzett magas ismétlésszámra gondolok, nem fekvenyomásra persze), akkor nem szálkásodik? Továbbá az izmok növelése emeli az energiaszükségletet, szóval ha ugyanúgy kajálsz, de izomsabb lettél időközben akkor az szintén a testzsírt fogja csökkenteni hosszú távon, nem? Persze nem a hasadon, hanem arányosan mindenhonnan, vagy épp ahonnan alkatilag következik a fogyás (mellből :D) :)
Itt emelném ki, hogy Czaniktól senki nem lesz szálkás, csajok :)
A lényeg az aerob, zsírégető tartományban történő mozgáson van a lényeg, de.......
hiába futsz, ha a karjaid vékonyodnak. mert a zsír ilyen galád. onnan megy, ahova legutóbb felment. így volt ez velem és a melleimmel is anno :D mert ugye oda ment utoljára, hát onnan is jött.
vagyis teljesen mindegy mit mozogsz, az hatásos. de Czanik hiába dolgozik rá a popóra, az nem lesz zsírtalanabb, vagy a combodra, max. az izmod növekszik. Hasburning? Érdekes... A hasról nem megy le a zsír ilyen könnyen. Ahhoz diéta kell már.. NA de. Nem haszontalan, csak nem érdemes összevetni az edző mivoltával, aki kondiban nyomja a nap 4-5 órájában. . . Azért ilyen izmos. Nekem nem tetszik.
szerintem nincs ő olyan rossz formában. Dehát mindenkinek más jön be.Sokaknak Norbi,Réka,stb, nekem ők nem váltak be, hiába csináltam. Czanik viszont bevált, így csinálom:)
Nah megyek feküdni, jóéjt mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Mi mindenre vagy képes a fogyókúrád sikerében?
- "Túl Súlyos" ez a fórum (vagyis minden, ami fogyókúrával kapcsolatos)
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- Miért van az, hogy betartom a fogyókúrám, minden nap tornázok is és a mérleg nem mutat kevesebbet?
- Miért fogyókúrával akarja kezdeni mindenki az átalakulást- változtatást?
- Minden fogyókúra pénzbe kerül?