Hajtűkanyar! :) (beszélgetés)
Hőség van!:S
Szedtem megint egy vödör babot, és még lesz! :S
Már elegem van, de örülök is, lesz ennivaló....
Persze a macska elment hűsölni, kinn elaludt, Én meg kereshettem a zöldek közt....
Kis köcsög!
Meg paprikát, paradicsomot lecsónak, 3 nagy csokor petrezselyem zöldet, na azt lesózva beüvegezem, és még áááááááááááá
És mondta már hogy: MELEG VAN!???? :DDD
Hihihi...
IGEN!!! :D
Persze.
A késztetés egyénileg alakul persze. Van, aki azért örül a klimaxnak, mert "öregasszony lett"---és van, aki meg azért, mert nincs szüksége óvintézkedésre. Ebben sem vagyunk egyformák.
Nem tudom, de ez is hozzátartozik az élethez, mint az evés, ivás...
Biológiai szükséglet.
Nem egyszerű dolgok ezek,és nem is vagyunk egyformák!
Biztos lehet élni úgy is,de....
Tőlenm is kérdezte már, pedig nem is olyan fiatal ő maga sem, egy ismerős nő...hogy még vágyom rá?
Valahol itt a hoxán írta egy hatvanas nő, hogy 13 éve impotens a férje, ő nem csalja meg, de kezd megőrülni.
Be!
Kiakadtam az elején,amikor azt írták,hogy ebben a korban már ne ugráljon!:DD
Kicsit magamra vettem,azért is írtam!:DD
Nem azt mondom,hogy csalja meg az urát,de ne a kora miatt ne tegye!!
A sok kis hp azt hiszi,hogy a mi korunkban nem vágyunk a szerelemre,szenvedélyre??? Majd megtudják,ha ennyi idősek lesznek,hogy ez egyáltalán nem így van!!
Láttam.;)
Látom, Te is benéztél a megcsalós fórumba...:)
Hihi:DD
Én is,már küldtem is!:D
Timike, ne bőgjünk!!!
Igen, akkor azt mondta, "most már nem kell meghalni"...azaz utazni is képes akár, nemcsak feküdni, mindent feladva...
Boldog volt, tele életkedvvel, és Istennek hála, gyorsan ment el. És az utolsó beszélgetésünkkor mindketten mondtuk, hogy Szeretlek.
Szegény Cilu.
Én is küldök neki söröt!!! Belegondolva, én is vacakul lennék egy napig net nélkül!
Megbőgetsz! ;(
Élményt adtál Neki.
Kell, persze!
Hétvégés talikra elmegyek, és ha mázlim van, felvesz valamelyik "banda-tag" autóval. De volt már, hogy rászántam az útiköltséget.
Április végén még a férjemmel mentünk el egy ilyan talira, a kerekszzékével. Remekül sikerült a tali is, az út is. Olcsón is utaztunk, az ő utazásijával, én mint kísérője. A MÁV fantasztikus volt, kézről kézre adtak az átszállások alkalmával is. A Délitől busszal mentünk a Keletibe, akkor a lányomék segítettek átgurulni a Vérmezőn a megállóhoz, jött az egész család.
Három hétre rá halt meg, még utólag is örülök, hogy ezt az utazást megszerveztem.
Kicsit rossz, mert erre a talira is vittem volna...de hát ő már otthon van. Hazament.
Na az még rátesz neki! :DDD
Estére majd söröztessük be!
Ha ráérek, küldök neki sokat. ;)
Hááát az biztos,ő azért eléggé függő,főleg,hogy nem egy oltári forgalmú boltban dolgozik!
Le ám!:DDDD
Hááát...
Neki ma komoly elvonási tünetei lesznek.:)
Majd este lemeoz-zunk! :D
De én a napokban kaptam meg, a többiek április óta használják...
Nem szoktam utazni, de most kicsit tudok.
Bezony!!!
Tudod, régebben volt már egy darabig, akkor nem sikerült az érvényességen belül megtelíteni! Az utolsó hetekben az ismerős sofőr kiadta a félárut, és nem írta be.
Pedig én próbáltam az orra alá dugdosni, nem és nem írt bele!!!
(Volt, hogy az ellenőr jelölte be a karikát.)
Pfff!
Általában mindig kevés a karika.:)