Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Nem tudom, hogy mi az, de hogy marhaság az egészen biztos !!
Aki ezt a hajat kitalálta az "megmosolyogandó"...
Aki ezt a nevet kitalálta, az szintén....
itt akárki akár mit ajánl,vannak itt emberek akik mindenre azt mondják,hogy szar!!!
kérlek titeket,akkor mondjatok már ti nekem ,megbizható üzletet,helyet,ahol jo hajat lehet kapni!
előre is köszi
Eu haj őrület tényleg van Magyarországon.
Nyugateurópában, vagy az USA-ban nincs.
De be hozzá kell tenni, hogy a magyar lányok sokkal igényesebek (pláne a külsejükre, hajukra)mint pl. a franciák, angolok, stb...
Köszi a gyors választ!!!!!!!!!!
Még régen mondtál nekem egy címet ahol lehet kapni csak Eu hajat,ott nem tudod van e 40cm-nél rövidebb?
Hántolt, erősen vegykezelt ázsiai haj.
Élettartama rövid.
Asperger !!!
Bizony, bizony nagyon-nagyon-nagyon nagy butaságokat írtál itt le !!!
És akkor még nagyon-nagyon finoman fogalmaztam !
szia
nem nincs hajam jelenleg:D és igen télleg ennyire szarok a hajak,vagyis én nem tudom már kiben bizhatok meg:)neke dmien hajad van?jo? nekem nem muszáj eu haj,elég lenne indiai sok helyen olvastam hogy ez az eu haj örület egy nagy baromság...
Ilyenem volt régebben, de az illatától egy idő után nagyon besokalltam sajnos, pedig először imádtam:)))
De köszi a tippet:)
Más tipp esetleg?:))
Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni, hogy milyen termékekkel ápoljam az európai póthajam? (sampon, balzsam, hajvégápoló)
Ti mit használtok?
Köszönöm!
tudna neem ajánlani vmi jo oldalt ahol jo indiai remy hajat kapni?
helyesbitek:D egy olyan cimet ahol végre elérhető áron,kapok jo hajat,igazi hajat
köszi csajok:)
még azt kérdezném,hogy az indiai remy haj akko rjo haj?:D
és annak árt ha szinre festik? és még azt sem tudom,hogy utána a pothajat kell e rendszeresen festeni?frissiteni a szinét? vagy az már nem kopik ki?:D
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás