Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
ctrl+c - ctrl+v
Ez aztán a szakértelem.
Nagyon várom a képeket!!!!!!!!!
Örülök,hogy bejött az új felrakási módszer!!!
És ezt meddig maradhat fent?Hajmosás,ápolása ugyan az?
Sziasztok!
Újra van hajam, végre olyan, mint amilyet akartam: dús és leér a hátam közepéig. kb.150g: 5 panel és a régebbi hajból tincsek(40-50 tincs). Több nem is fért el.Csajok, nagyon kényelmesek a panelek!!!!! Legközelebb meg fogok szabadulni a tincsektől és feltetetem panelekre azokat, mert nem is érzem a fejemen, ráadásul szendvics közepén van a keratin, nem is kitapintható! Szuper!!!!!!!!!!!! Ha lesz képem, teszek fel! Pusz
Sziasztok!
Van egy nemrég levágott magyar hajam, szőkésbarna színű, 45 cm, 7 dkg.
Képet a bememen találtok.
Es meg en ereztem magam kellemetlenul...:/
Igen,nagyon megkoszonnem,ha tudnal ajanlani valaki olyat,aki megbizhato es igenyes a munkajara.Szep estet.Puszi neked is:-)
Szia!
Nekem jobban tetszik a hőillesztés, nekem is az volt. De azt hiszem ez ízlés kérdése, ki kell próbálni, hogy Neked mi a legjobb :) Mi bajod a csatossal? Akkor gondolom fel van tresszelve. Ha hőilleszteni szeretnéd át kell variálni, veszíteni fog a hosszából a haj. Pusz
Ügyes vagy, hogy így kiálltál magadért!!!!!!!!!!!!!
Tényleg hihetetlen, hogy mennyi rossz történet van, és ez tényleg hozzáállás kérdése. Lehet jó minőségű hajat kapni, nem kellene átverni az embereket. Én is tudok ajánlani, ha gondolod. Pusz
Nem tudom hová valósi vagy, de akihez én jártam hosszabbíttatni, ő tuti európai hajjal dolgozik, és csomó haja volt, ami közül választhattam.
Priviben elküldöm a honlapja címét.
Amikor megvettem nála a hajat, akkor felrakással együtt volt 67.000 Ft. 55 cm-es haj volt, 100gramm.
És ez már 3 éve volt, a haj azóta is megvan, és fantasztikus állapotú, annyi, hogy rövidebb lett a folytonos újrarakások miatt. Azóta rendeltem hozzá a netről is hajat, nekem igazából azzal sincs bajom, de össze sem hasonlítható a két haj puhasága, tapintása.
Na de lényeg a lényeg, már rég nem járok ehhez a csajhoz, mert tesóm rakja fel a hajam , de ha gondolod érdeklődj nála, mert én nagyon jó szívvel ajánlom!
Szia!
Én megbízható forrásból vennék jó minőségű hajat és azt elkészíttetném csatosra, már csak amiatt is, mert az lesz tuti, ha leméred a fejkörfogatod (már ha egybefüggő tresszt szeretnél) és úgy csináltatod meg egy jó parókással.Ha nem egybefüggőt szeretnél, akkor is jó, ha megnézitek a parókással együtt, hogy hány darab milyen hosszú tressz kell neked. Tudok adni tippet priviben, ha szeretnéd. Puszi
Szia!
Nekem nincs...
Megkaptad a levelem? :-DDD
képzeljétek általában senki sem gondolná h műhaj van fent nekem:)
tegnap is egy csaj 'elvolt ájulva' ,h mennyire szép,és nem látszik h műhaj,:)
kérdezgette is,h ezt hogy,és miii,?? :D
Sziasztok!
NEm tud véletlen vki neten olyan webáruházat ahonnan biztos h európai hajat kapok?
előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás