Hajfelvarrás (beszélgetés)
Varrás vagy hőillesztés?Európai vagy indiai haj?
:) nekem még így is melegem van. Igaz a sajátom is hosszú,de nem olyan szép. Majd télre vissza varratjuk! :)
Én is azért szedtem le. Olyan melegem volt benne, hogy az valami hihetetlen :D
Akkor nem vagyok vele egyedül :P
Szia!
Az enyém sincs fennt. Igaz a póthajjal jobban tetszem magamnak,de azt hittem,hogy leolvad a fejem.Majd ősszel vissza akarom rakatni. Sapka helyett jó lesz.:))
Nekem volt fél évig majd 80 centis hajam. Varrva. De megúntam. Most a sajátomat viselem, ami kb 50 centi és imádom. Sokkal jobban mint a póthajat. Mindent meg lehet unni egy idő után sajnos. :))
Szia! Köszi neked is! Majd jövő hét végén befestem a sajátomat és akkor teszek majd fel új képeket.
Vikike nagyon jól megcsinálta!
Akik látták élőben, mindenki azt mondja, hogy nem is hiszik, hogy nem a sajátom és rögtön tapogatják a fejem :D
Sziaaa!
Köszi szépen!!! :)))
Igen, most már lazult kicsit és tök jó! Annyira imádom! Azt hiszem nem fogok tudni lemondani róla!
Még soha nem volt varrva hajam, de nagyon bejön. NEkem jobban tetszik, mint a tincses hosszabbítás.
Szia Csenge!
Köszi, hogy írtál.
Nagyon jó lett, nem is látszik, hogy nem a sajátod!!!
Hello!
Szerintem nagyon jó lett! Megbarátkoztál már vele?
szia novima,
tettem fel képeket! :)
Rendben! Örülök,hogy sikerült "visszajutnod".
Szia!!!
Aki egyszer elkezdi a hajhosszabbítást,annak nehéz lesz megszokni póthaj nélkül és mindíg hosszabb és hosszabb kell majd.
Tudna valaki eladó hajat?Nagyon vastag a hajam.A fodrász azt mondta,hogy dupla mennyiség kellene nekem hosszabbításhoz.De nincs olyan sok pénzem.Viszont kifejezetten ajánlotta,hogy mindenképp európai hajat,mert az indiaiban állítólag fordítva vannak a szálak,és az első mosás után pokolian összekócolódik.Ez tényleg így van?Megelégednék 40 cm-rel...Köszönöm.
nehéz dönteni, én is hetekig tépelődtem. de megéri! csak vigyázz! ez olyan mint a drog. azután már nem tudsz nélküle élni:D
Én általában a varrást mindíg másik sorban kezedem.Soha nem teszem fel egymás után ugyan oda,hanem feljebb vagy lejebb egy kicsivel,hogy pihenjen az előző fonat,amihez a haj volt varrva.Egyik módszer sem roncsol,ha időben le van szedve,ez általában 2-3 hónap,attól függ milyen gyorsan nő alatta a hajad!
Nekem is sajnos ilyen problémáim vannak a hajammal,kevés- vékonyszálú,de mégis szívem vágya h.szép hosszú hajam legyen mert soha nem volt.Ha megnövesztem ugy meg elég gáz, csak félek nehogy a varrástól még rosszabb legyen.Meghát nem mindegy hol csináltatom.Szóval nehéz!!!
és neked mióta milyen van fent? hogyan ápolod?
én minden nap bekenem hajvégápolóval, meg hetente, amikor mosom akkor teszek rá töredezettség elleni vajas pakolást! lehet amúgy túlkomplikálom:) de szeretném még sokáig hordani:)
Az enyém hosszú. Hát középig ér,de nem valami sűrű. A póthak kb 10 centivel hosszabb,de ég és föld a kettő.
de egyébként köszönöm:) neked mennyire volt kicsi hajad?
hát ezek előtt nullán volt az önbizalmam, mindig a hajamra figyeltem, hogy mikor lapul le.. most annyiban változott a dolog, hogy nem kell percenként fürkészni jól áll-e, és nem gyanakvóan megyek végig az utcán, hogy ki nézia hajam hogy milyen lapos. teljesen más így élni, most lehet túlzok egyébként, lehet hogy csak nekem ilyen fontos a hajkorona, de valóban máshogy néznek rám az emberek, lehet hogy egyszerűen azért, mert pozitív a kisugárzásom, azt éreztetem hogy minden rendben van velem. nem tudom érted-e..?
Előtte is helyes voltál,de gondolom,hogy megfordulnak utánad az utcán. Az biztos,hogy sokat számít a haj!
hát annyit dob a haj az emberen!!! de köszönöm.. tiszta kis szürke kisegérnek éreztem ezelőtt magam...
Te jó ég! Egy teljesen új bombázó lett belőled!!
és tettem fel régen/most képet a viszonyítás érdekében--lehet szörnyülködni--:) puszi mindenkinek..
szia! írtam üzit, a másodikban van a helyes telszám!!!
A copfon nem látszott, hogy mennyi benne a hulladék.
Hát tényleg nem 2 forintról van itt szó.Jó,hogy nem 20 dekát vettél.Amikor megvetted,akkor nem látszott,hogy nem okés?