Hajfelvarrás (beszélgetés)
Hú hát most nekem is fenékig ér, én holnap fogom mosni először a hajamat,de kicsit parázok hogy hogy fogom tudni kifésülni a varrásnál. Az tuti hogy a fél flakon hajpakolást rárakom :)))
Szerintem nem zeszi tönkre a saját hajunkat. Az enyém már pár hónapos. A főnökömnek is felvarrt haja van és Ő is azt mondja ,hogy előtte jobban hullott a sajátja. Az egyetlen problémám a hajszárítás. Derékig ér és kb 1 óra amíg megszárad.
Hello!
Nekem egyáltalán nem húlik. Vagyis csak a sajátom mosásnál,ami teljesen normális. A póthaj a tresszelés miatt nem tud hullani.
Szia és neked mennyire hullik tőle a hajad?
Sziasztok!
Nekem 3 sor orosz felvarrt hajam van. Nagyon szép és természetesnsk hat,de azért kell vele foglalkozni. A fodrészkellékeseknél lehet kapni tejproteines pakolást. Azzal ápolom és ugyanolyan fényes,mint újkorában.
ja,Debrecenben lakom,ez kimaradt.
Szombaton szerintem már fel is tudom adni.
Postán el tudom küldeni,a többit megírom privben,jó!
Jöhet!! Amikor csak akarod. Csak én meg 30-án megyek varratni, és addig éne szereznem gyorsan egy sor hosszú hajat...jön a szlveszter is... :D Amúgy postán el tudod küldeni? vagy merre laksz?
Hahóó csajok, nem tud valaki infot az orosz hajról? Én olyat rendeltem, de egyik csaj azt mondta h szar :-S Pedig az is európai....léccike irjatok, 29.én megyek felvarratni, most már kezdek fosni :(
Ne hülyülj,40E-ért vettem,gondosan ápolt+még ehhez hozzájött a tresszelés is.
Tudok fogadni, csak egyszerűbb lett volna ímélben. Ha gondolod, akkor 0630/6082620 a számom, várom a képet:) Bár nem tudom, hogy most kapok e karácsonyra 28ezret. Kicsit sokallom 1 sorért. Lejjebb nem mész az árból?
Sajna nincs kábelem a telefonhoz,többe kerül,mint a telefon maga...
Az állapota tökéletes,1-2 alklommal mostam én,egyébként Wella-szalonban kezelték.
28-30E Ft.
Nincs senkid,aki tud fogadni mms_t?
Szia! Engem érdekelne 1 sor 60 cm-es haj. Mail-ben nem tudsz képet küldeni? Mennyibe kerülne? Jó állapotban van?
Még mindig eladó 10 sor európai szőke tresszelt haj,hosssza 50-60cm,szélessége23-28 cm.
Akár egyben,de külön is eladó.
Képet MMS-ben tudok küldeni,írj privit,ha érdekel!
Sziasztok!Kb 1 hónapja felrakattam 60cm-es hajat, tud valaki valami jó szert az ápolására?
Éviről csak superlativusokban tudok beszélni, mind szakemberről, mind csajsziról. Ő és a kolleginája Icus igazi jó fejek hatalmas szívvel.
Sajnos az utóbbi időben nem jutottam fel hozzájuk, mert vidéki vagyok, és az utazással együtt egy napon is elmegy, a szabim kevés, az utazási költség meg sok:(
De csak ajánlani tudom őket.
Továbbra is keresek 60 centi hosszú tresszelt európai, lehetőleg világos szőke, hajat. Összesen 6 sor 15 cm tresszszéleségű hajra lenne szükségem.
Sziasztok! Engem érdekelne kb 50 centis tresszelt európai barna vagy fekete (3-4 sor). Ha lehet olcsón... Ha valakinek van írjon: sronee@citromail.hu
szia miribogyo!
tényleg az évihez jársz varratni? nézegettem a munkákait, igazán nagyon szépek.
rólad is van fent kép a honlapjukon? melyik lány vagy te?:)
Még mindig!!sziasztok. van eladó 120cm széles, 50 cm hosszú fekete európai hajam, felvarráshoz(5 sorhoz elég). 2 sort használtam belőle 1 hétig, de megtetszett egy másik így megvettem és ez rám maradt. 16ezerért odaadom én 22-ért vettem. Jó minőségű, semmi baj nincs vele. Festhető, göndöríthető , vasalható!
Az ár függ a haj súlyától és a hosszától is. 3 sor 40 centi haj fekvarrásához szükséges haj olyan 40 körül van. Az 50 centis 50-60 között. Persze függ attól is, hog vidék vagy Pest. Mert Pesten kivételesen olcsóbb a haj. Én eddig a City Széspégszalonba jártam Csepelre Évihez varratni. Ő profi, és csak ezzel foglalkozik már 11 éve. Haj eladással is foglalkozik.
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan helyet ahol üdülési csekkre lehet hajat venni? Ha lehet privit írjatok!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Nekem már másfél éve van 3 sor európai haj felvarrva. csak jót tudok erről a technikáról mondani, persze ha jó szakembert fogunk ki, aki becsületesen dolgozik. Nekem most lesz majd hajcserém, eddig negyven centim volt és most keresek 3 sor 50-60 cm közötti világos szőke európai hajat. Tud valaki eladót emészthető áron?
Sziasztok!
köszönöm a választ. Hát amúgy most festett szőke hajam van és alúlra barna hajat szeretnék felvarratni.Már én is gondóltam rá hogy én veszem meg de nem tudom milyet vegyek amit fel is tud rakni.Máshogy néz ki az amit hajfelvarráshoz lehet kapni és amit egyéb más technikához?Igazából nem szeretném festetni a fodrásznál a hajam mert nehezen értem a mostani hajszínemet és ha van barnája akkor meg csak fel kell varni. 1 sor felvarrása olyan 2000-2500nekem kb olyan 3 sor kéne. Csak sajnos azt nem tudom hogy mennyiért adják a fodrászok a hajat.Ha valaki kicsit feltudna világosítani hogy kb mennyivel készüljek ha odamegyek akkor azt nagyon megköszönném.
sziasztok!
eladóó 3 sor szőke európai és 3 sor sötét szőke európai haj!! 55 cm mindkettő. Újak,szépek nem voltak használva! érdeklődni: e-mail: kiky676@hotmail.com (nem msn)sürgős!!
szia! nekem kell a hajad :))))))) hol laksz? puszi fruzsi
szia.az attól függ, hogy milyen hajat akarsz, az indiai pl.olcsó, de nem jó minőségű általában.Az európai haj az drágább, de mivel európai vagy te is, így semmivel sem különbözik a tiedtől.Hány sort szeretnél egyépként?ÉS milyen szinű a hajad most és milyenre akarod.Szerintem olcsóm ha veszel európai hajat és te viszed oda,hogy csinálja meg!
sziasztok fanni vok 50cm es europai hajra lenne szükségem max 12000-14000 között 2sor tresszelve