Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hagymás hús kínai módra recept

Hagymás hús kínai módra recept

A Hagymás hús kínai módra hozzávalói:
50 dkg csirkemell
50 dkg vöröshagyma
30 dkg gomba
50 ml víz
3 ek ketchup
1 ek balzsamecet (sima is megfelel)
2 ek szójaszósz
1 ek porcukor
1 kk gyömbérpor vagy 1 cm reszelt gyömbér
2 ek fehérbor /elhagyható/

bors


A Hagymás hús kínai módra elkészítési módja:
1. A felkockázott csirkemellet kevés olajon lepirítjuk, majd egy tálba szedjük. 2. Utána kevés olajon megdinszteljük a felszeletelt vöröshagymát (tényleg fél kg kell hozzá) és a felszeletelt gombát. 3. Végül a kettőt összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a bort, végül a maradék hozzávalókat összekeverjük, és ráöntjük a húsra. 4. 10-15 percig lassú tűzön pároljuk. (Ha kevésnek bizonyulna a víz, akkor lehet hozzá még önteni.)


Kategória: Húsételek receptjei


A hagymás hús kínai módra elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook