Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta? (beszélgetés)
Xar lehet azé a rokonoknak meg a közüs ismerősöknek, hogy melyikötök fele húzzanak!
ej ej ez is a fasz apa müve! megazé az országos riherongyé!
Nálunk is paprikás lett a hangulat, mármint az enyém. Apuka úgy gondolta, hogy simán zárhatja a műhelyt és a kazánházat./Ott van pl a gázkazán!/ Mondtam neki tegnap este, hogy, ha nem kapok kulcsot, bekeményítek én is!
Ma reggel hozta!
Tegnap megvolt az első közös programjuk is családi szinten. Párom nagynénjének a szülinapján voltak!Egyébként ez a rokon volt, aki utálja a csajt, és állítolag nem akar vele találkozni. Most együtt ünnepeltek.Úgy gondolom innentől kezdve beszüntetem vele/velük a kapcsolatot./de először elmesélem milyen kétszínű-sokszínű az én párom, mint a napraforgó:oda megy, ahol több a pénz!/
Egy pár napot várni kellene mert be szokták dobni a postaládába az iratokat.
2 kollegám is úgy járt, hogy mire megcsináltatta az új okmányokat addigra pont jelentkezett nála egy postás, hogy itt és itt találtak egy jogsit.
MOndanom se kell most kapott apu fizetést.
Benne tb kártya,jogsi,forgalmi,személyi,adókártya stb....nagyon mérges vagyok.
Az ilyen lopós genyó szerintem nem hoxázik!
Nálunk is többtiz ezret lopikáltak el az aputól a piacon mire rájöttünk! Azok voltak a világ legdrágább répái meg retkei! Elhagyott vagy 8 pénztárcát. Most már csak pontosan kiszámolt pénzzel engedük el.
sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na mi van veletek?sehol senki!
Apukámnak ma ellopták a táskáját és benne az egész életét.Csessze meg az aki ellota és nagyon remélem minden forintott gyógyszerre költ majd.És kérném tisztelettel legalább az íratait jutassam már vissza.Ha magadra ismersz te görény akkor legyen már ennyi benned dobd már be az egyik postára.
Én már kinőttem abból a korszakomból!
Legyen más az önzetlen grál lovag!
Az a baj, hogy csak olyan tudok másokkal lenni amilyenek ők velem!
Ha tündibündik én is az vagyok!
Ha lelkiszemetesnek használnak ... kb. 2 hónapig bírom aztán lapát!
Ha figyelnek rám én is figyelek!
És ahogy a mellékelt példa is mutatja ha nem foglalkoznak velem annyit amennyire nekem szükségem van akkor én sem adok bele 100%osan mindent!
:) mivel piszok jól meg vagyok egyedül.
igy biciklizzen neki a köszörükövesmajom!
Megírom neki, hogy sajnabajna nem érek rá a jövő héten csak azután azt hali!
Ime az sms!
Cuppolda a hütőben majdnem eltünt exnetnejemnek! Megtárgyaltuk a GPS-el és sajna a jövő héten nem érünk rá, csak a 10.-i hetünk lesz szabad! Dolgozz keveset!
:) girbegurba! :-D
Majd kitörpölök valamit és írok neki!
hmm! tele van a hócipőm vele! :)
Megírom majd neki, hogy a jövő héten nem érek rá pedig DE! :-D
....hja, akkor tárgytalan....
....akkor most már az én párom is hívhatna, mert ő pedig 3 napja tűnt el... :o(
... szerintem, ne játszd a sértődöttet. :o) Ha azt írja, hogy eltűntél, akkor írd meg, hogy kicsit összejött a meló, no meg a család is igényt tartott rád, és így idő és energia zéró. :o)
.... nők is szeretned vadászni sajna-bajna, és igen meg tudnak döbbenni, ha valamik vagy valakik fontosabbak mint ők. :o))
naa emelgetett szamár!
most válaszolt!
További ajánlott fórumok:
- El tudnatok hagyni valakit akibe nagyon szerelmesek vagytok észérvek miatt?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Lehetek szerelmes úgy valakibe hogy nem tudok róla?
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Szerelmes vagyok valakibe, akivel még sosem találkoztam...